کد خبر: ۶۸۶۹۳
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۸۶ - ۰۲:۰۷
قائم مقام حزب موتلفه اسلامی:

متهم كردن افراد و احزاب خاص، يك اشتباه است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: قائم مقام حزب موتلفه ‌اسلامي با اشاره به ‌اينكه لازمه كشور احزاب و گروه‌ها هستند، تصريح كرد : متهم كردن افراد و احزاب خاص يك اشتباه است و مهم، تفكر، راهبرد و مواضع احزاب و گروه‌ها است.


اسداله بادامچيان" عصر دوشنبه در مناظره با "رجبعلي مزروعي" نماينده سابق مجلس دردانشگاه علم‌ و صنعت تهران، افزود :
ملت بايد انتخاب كنند كه مجلس هشتم با كدام تفكر، راهبرد و مواضع روي كار بيايد.

بادامچيان با بيان اينكه تورم، بيكاري و مشكلات اقتصادي داريم، افزود : با مجلسي قوي و مقتدر و نيز دولتي شجاع و تاثيرناپذير از بيگانه كه مخالفان خارجي زيادي هم دارد ، بر مشكلات چيره خواهيم شد.

عضو شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايي با اشاره به اينكه مجلس هميشه داراي يك اكثريت و چند اقليت است، اظهار داشت : انتخاب ملت، انتخابي براي آينده است.

وي در پاسخ به اين سئوال كه مجلس هفتم در بعد نظارت چگونه عمل كرده است، گفت : عملكرد مجلس تنها دربعد نظارت خلاصه نمي‌شود و مجلس براساس تفكر و راهبرد نمايندگان اكثريت مورد قضاوت قرار مي‌گيرد.

قائم مقام حزب موتلفه با بيان اينكه مجلس سوم و ششم در اختيار اصلاح طلبان بود، افزود : آيا اين مجالس توانستند مشكلات مردم را حل كنند و آيا مجالس شايسته نظام جمهوري اسلامي بودند و چند درصد موفقيت داشتند؟
بادامچيان خاطرنشان كرد : هرمجلسي داراي نقاط مثبت و ضعف است و آيا واقعا مجلس ششم در قانونگذاري، سياستگذاري، نظارت ، تعيين وزرا خوب عمل كرده است؟
وي يادآور شد : مجلس هفتم توانسته در بعد نظارت نسبت به دو دولت اصلاح طلب "خاتمي" و اصولگراي "احمدي نژاد" با متانت و دقت امور كشور را مورد بررسي دقيق قرار دهد و نظارت خوبي را انجام داده است.

وي با اشاره به ‌اينكه مجلس هفتم از درگيري، تنش و اختلاف دوري كرده است، تاكيد كرد : اين مجلس اگرچه با دولت اصلاحات اختلافات راهبردي داشت و نيز با دولت فعلي همگرايي دارد ،ولي در تمام امور، كارها را با درايت و به دور از تشنج به پيش برده است.

قائم مقام حزب موتلفه در پاسخ به اين پرسش كه چرا مجلس هفتم در خصوص افزايش تورم، هيچ‌كس را احضار و بازخواست نكرده است، گفت : اين مجلس همه لوايح دولت نهم را تاييد نكرده و حتي تعدادي از وزراي پيشنهادي رييس جمهوري را رد كرده است.

بادامچيان افزود: مجلس هفتم در زمينه هزينه ها، ذخيره ارزي، انتخاب وزرا، لوايح و طرح‌ها قوي عمل كرده وهمچنين تنش و هيجانات كاذب را ايجاد نكرده است.

وي همچنين در پاسخ به ‌اين پرسش كه اصولگرايان، گفته‌اند مجلس ششم بيشتر به فعاليت‌هاي سياسي پرداخته و كارهاي اقتصادي نكرده ‌است، توضيح داد : مجلس از جايگاه سياسي برخوردار است و هيچ وقت اعتراضي نسبت به مجلس سياسي نبوده است.

وي ادامه داد : اسلام و برخي عبادات آن هم سياسي است و اينگونه برداشتها مربوط به دوستاني است كه در آن مجلس بوده‌اند.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامي يادآور شد : از نظر اقتصادي ، دولت اصلاحات نظريه اقتصادي نداشت و حتي اين موضوع را آقاي خاتمي در مصاحبه تلويزيوني به صراحت اعلام كرد.

بادامچيان خاطرنشان كرد: وقتي گروه و مجموعه‌اي نظريه اقتصادي براي رفع مشكلات كشور ندارد و به مسايلي همچون توسعه سياسي و يا اقتصادي به صورت لفظي مي‌پردازد، موضوع شبيه يك بازي و سرگرم كردن افكار عمومي است.

وي تاكيد كرد : اصلاح طلبان هم اكنون نيز داراي نظريه اقتصادي و سياسي نيستند.

وي با اشاره به آمار لوايح ،طرح‌ها و جلسات مجلس ششم كه توسط رجبعلي مزروعي در اين مناظره مطرح شد، تصريح كرد : اين آمار در تمام مجالس شبيه هم است ، ولي در خصوص طرح‌ها دو مورد حايز اهميت است كه اولا طرح‌ها و لوايح اصلاح طلبان با چه تفكر و اهدافي در زمينه‌هاي مختلف دنبال شده و ثانيا چه نتايجي براي نظام و ملت داشته است.

بادامچيان با بيان اينكه تفكر اصلاح طلبان با تفكر امام(ره)، قانون اساسي و ملت متفاوت بوده است، گفت : حزب مشاركت در نامه رسمي كه براي حزب موتلفه ارسال كرد، خواستار جدايي نهاد دين از دولت و سياست شده كه اين موضوع با خواست امام و ملت متفاوت است.

وي افزود: وقتي تفكر اصلاح طلبان اين است بنابراين هر لايحه و طرحي را ارايه كنند در چارچوب قانون اساسي نخواهد بود.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامي گفت: امام (ره)، رهبر انقلاب، نظام و مردم همه چيز را برخاسته از دين مي‌خواهند كه علت اساسي پيروزي انقلاب اسلامي و دوام آن در طول ‪ ۳۰‬سال گذشته بوده است.

وي اظهار داشت : مجلس ششم درخصوص تورم، بيكاري، گراني، تعادل واردات و صادارت كار مشخصي انجام نداده است.

وي با اشاره به آمار اقتصادي دوران دولت سازندگي و دولت اصلاحات،افزود : اگر روال واردات ادامه پيدا مي‌كرد، كشور با فاجعه بزرگي روبرو مي‌شد.

بادامچيان گفت : دولت احمدي نژاد به خاطر چندين هزار طرح ناتمام دولت قبلي با تزريق نقدينگي در تلاش براي سامان دادن امور است و لذا مجبور به واردات تا سقف ‪ ۴۰‬ميليارد دلار است و اين دولت توانسته با زحمت رشد واردات را مهار كند و همچنين صادرات را به مرز بيش از ‪ ۱۰‬ميليارد دلار برساند.

وي افزود : دولت نهم يا بايد اين طرح‌هاي ناتمام را رها كند تا هزينه هاي تكميل آنها افزايش يابد و يا اينكه در سريع‌ترين زمان ممكن طرح‌ها را اجرا كند و به توليد برساند.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامي در بخش ديگري از سخنانش اين سئوال را مطرح كرد كه چرا وزير خارجه آمريكا اعلام مي‌كند كه سياست اين كشور، حمايت از اصلاح طلبان است و راديو بي‌بي سي نيز مي‌گويد ‪ ۱۷‬موسسه تحقيقاتي انگليس كه پايه‌گذار اين كشورند از دولت انگليس خواسته‌اند آمريكا به ايران حمله نكند و به جاي آن از اصلاح طلبان حمايت كند؟
وي گفت : تفكري كه با اصل نظام اختلاف دارد به جاي مورد پسند امام بودن، مورد پسند آمريكا و غرب، قرارمي‌گيرد.

بادامچيان به اظهارات نماينده پارلمان اروپا كه به تازگي به ايران سفر كرده بود و جوزف ليبرمن يك سناتور آمريكايي اشاره كرد و گفت: آنان خواستار حمايت از اصلاح طلبان ايران شده‌اند و اين موضع‌گيري آنان ناشي از چه موضوعي است؟
وي خاطرنشان كرد : يكي از نتايج كار مجلس هفتم افزايش صادرات و مهار كردن واردات بي‌رويه به كشور بود ،ولي مجلس ششم واردات را نسبت به قبل از آن سه برابر كرد.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به دستيابي ايران به دانش هسته‌اي، گفت : دراين زمينه يك تفكر مقاومت در برابر فشارهاي خارجي و جلوگيري از سازش براي كوتاه آمدن بود كه موضع رهبري و ملت است و تفكر ديگر پذيرش سازش و كنار گذاشتن اين برنامه مهم صلح آميز و تسليم شدن در برابر غرب و آمريكا بود.

وي با بيان اينكه جوانان بايد بدانند كه كدام تفكر انقلاب اسلامي را پيش برد، ايران را در جبهه‌ها و نيز در زمينه هسته‌اي پيروز كرد، گفت: نهضت آزادي يا بچه‌هاي رزمنده؟
بادامچيان در پاسخ به ‌اين گفته مجري كه احزاب و گروه‌ها نبايد به يكديگر اتهام بزنند، گفت : از سال ‪ ۱۳۲۹‬با مرحوم شهيد مطهري با رژيم شاه مبارزه كرديم و هيچ كس نمي‌تواند ما را محافظه كار بداند.

وي با اشاره به ‌اين اتهام‌اصلاح طلبان ‌به ‌اصولگرايان كه ‌آنان را "اقتدارگرا" مي‌خوانند، گفت : اقتدار يعني توانمند بودن است و اصلاح طلبان ، اصولگرايان را اقتدارگرا مي‌دانند كه چيز بدي نيست ولي قدرت طلب بودن بد است.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامي اظهارداشت: قدرت ابزار خدمت است و نياز به اقتدار دارد.

وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اينكه مشروعيت قانون اساسي از تنفيذ رهبري و مقبوليت آن از راي مردم است، گفت : اصلاح طلبان آن را قبول ندارند.

وي توضيح داد : اگر مشروعيت از راي مردم بود بنابراين تنفيذ حكم رياست جمهوري توسط ولي فقيه نياز نبود.

بادامچيان گفت : در غدير خم حضرت علي (ع) مشروعيت خود را از پيامبر(ص) و مقبوليت خود را از مردم گرفت.

وي در ادامه به نظر امام خميني (ره) در خصوص تعيين نظام جمهوري اسلامي اشاره كرد و گفت : ايشان مقبوليت مردم را مي‌خواستند و به همين خاطر نظام جمهوري اسلامي را به همه پرسي گذاشت و با راي بالاي مردم، مقبوليت را نسبت به آن گرفت.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامي تصريح كرد : انتخاب نهايي با مردم است
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین