پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 10 June 2026
کد خبر:۶۹۴۳۰۵
۰۹:۳۰
۱۳۹۹/۱۱/۱۹

رئیس سازمان محیط زیست: باید میان برق و آلایندگی، یکی را انتخاب کرد

رئیس سازمان محیط زیست: باید میان برق و آلایندگی، یکی را انتخاب کرد
با توجه به کمبود گاز در نیروگاه‌ها، تعدادی از نیروگاه‌ها مجبور هستند برای تولید برق مازوت بسوزانند و در غیر این صورت ممکن است برق قطع شود.
۰۹:۳۰
۱۳۹۹/۱۱/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه بالاخره باید میان برق و آلایندگی یکی را انتخاب کرد، گفت: حدود ۵ هزار مگاوات برق در کشور با مازوت تولید می‌شود و به این دلیل، برخی از نیروگاه‌هایی که با شهرها فاصله دارند، همچنان مازوت می‌سوزانند.

عیسی کلانتری در خصوص مازوت‌سوزی در نیروگاه‌های کشور اظهار کرد: با توجه به کمبود گاز در نیروگاه‌ها، تعدادی از نیروگاه‌ها مجبور هستند برای تولید برق مازوت بسوزانند و در غیر این صورت ممکن است برق قطع شود.

وی افزود: مصرف گاز خانگی در ایران طبق نظر وزیر نفت، امسال ۱۵ درصد افزایش داشته است و از این رو نیروگاه‌ها با کمبود گاز مواجه هستند و به اندازه کافی به آن‌ها گاز نمی‌رسد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: حدود ۵ هزار مگاوات برق در کشور با مازوت تولید می‌شود و به این دلیل، برخی از نیروگاه‌هایی که با شهرها فاصله دارند، همچنان مازوت می‌سوزانند.

کلانتری افزود: با توجه به این مسائل و مشکلات، بالاخره باید میان برق و آلایندگی یکی را انتخاب کرد.

وی در پاسخ به این سوال که میان مدیریت تامین برق و آلایندگی در شرایط مازوت‌سوزی، کدام را انتخاب می‌کنید؟ گفت: برای من، هوای سالم از همه چیز مهم‌تر است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
خاک بر اون سرت کنن . یعنی همه دنیا همینجوری جواب ملتشونو میدن؟
پاسخ
غیر قابل نشر
Singapore
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
باز خوبه حق انتخاب بین بد وبدتر داریم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
به جای ساخت موشک نیروگاههای مدرن بسازید.وتامین ارزراازطریق بیت کوین متوقف وبادنیا ازدرصلح درآیید.نسخه های خوبی برای اقتصادبنویسید .
پاسخ
..........
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
تشكر ويژه از ايشان به عنوان نماينده فروش محصولات پالايشگاهي به نيروگاه ها! قبلا ايشون رئيس حفاظت محيط زيست نبودند؟
پاسخ