پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۶۹۷۲۸
۱۳:۳۱
۱۳۸۶/۱۱/۰۷

پاسخ منتجب نیا به اظهارات اخیر کوچک زاده

۱۳:۳۱
۱۳۸۶/۱۱/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رسول منتجب‌نیا قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی معتقد است که تخریب انسان‌ها و به خصوص تخریب شخصیت‌ها از سوء اخلاق و بی‌تقوایی شخص تخریب کننده حکایت دارد چرا که چنین شخصی پایبند به اصول و موازین انسانی و اسلامی نیست که بی‌پروا اقدام به هتک حیثیت افراد و توهین به چهره‌های شاخص یک جناح می‌کند.

عضو ارشد حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب گفت: «تخریب شخصیت‌ها یک امر غیراخلاقی است و نشان دهنده عقده خود کم‌بینی و احساس حقارت اجتماعی تخریب کننده است.»

وی بر این اساس افزود: «برخی شخصیت خود را در سایه تخریب دیگران می‌بینند و می‌خواهند بر سر شخصیت تخریب شده دیگران کسب موقعیت کنند که این مساله ریشه روانی دارد.»

منتجب‌نیا اظهار عقیده کرد: «افرادی که دهن باز می‌کنند و نسبت به دیگران توهین و یا عیب‌جویی می‌کنند دچار یک عقده شخصیتی هستند و یک نوع عقده حقارت آنها را آزار می‌دهد.»

وی با بیان اینکه «این افراد باید از دو جهت اخلاقی و روانی خود را درمان کنند»، اظهار داشت: «این افراد به جهت اخلاقی باید نزد استاتید اخلاق بروند و خود را درمان کنند و کتاب‌های اخلاقی مانند «جهاد اکبر» امام(ره) و «گناهان کبیره» شهید دستغیب را بخوانند و به خود بیایند و دست از هتاکی بردارند.»

وی افزود: از سوی دیگر این افراد باید از نظر روانی درمان شوند و نزد روانپزشک بروند تا آنها را درمان کند و عقده شخصیتی را از آنها بگیرد.»

به اعتقاد وی، تا زمانی که این افراد بی‌شخصیت و بداخلاق در جامعه ما وجود دارد، حیثیت و آبروی همه افراد در معرض خطر است و هیچ کس از هیچ جناحی در امان نخواهد بود.»


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۱۳:۱۰ - ۱۳۸۶/۱۱/۰۸
كاش بجاي اين همه ...آقاي منتجب نيا بصورت مستدل و منطقي از خود و حزب متبوعشان دفاع مي كردند.
اين عصبانيت ايشان معنادار است
پاسخ
ناشناس
-
۰۸:۳۹ - ۱۳۸۶/۱۱/۰۸
آقاي منتجب نيا شما چرا ناراحت ميشويد؟؟ آقاي دكتر كوچك زاده با استدلال با كساني برخورد كرده كه اخيرا مورد حمايت بوش قرار گرفته و پرونده جاسوسي آنان در محاكم قانوني مفتوح است آقاي ... شما چرا؟ اي كاش ساعتي با خود و خداي خود خلوت ميكرديد و فارغ از هياهوي غوغا سالاري سياسي وجدان خود را قاضي ميكرديد كه آيا هنوز هم در مسير آرمانهاحركت ميكنيد؟
پاسخ
ناشناس
-
۲۲:۳۴ - ۱۳۸۶/۱۱/۰۷
مگه كوچك زاده بي چاره چي گفت؟
ظاهرا شما ...هستين نه هر كس كه انتقاد ازتون كرد!
پاسخ