پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۶۹۸۲۴۸
۲۳:۴۵
۱۳۹۹/۱۲/۱۲

وزیر خارجه آمریکا با همتای قطری خود درباره ایران گفت‌وگو کرد

وزیر خارجه آمریکا با همتای قطری خود درباره ایران گفت‌وگو کرد
وزیر خارجه آمریکا سه شنبه شب با همتای قطری خود درباره تحولات منطقه و ایران تلفنی گفت و گو کرد.
۲۳:۴۵
۱۳۹۹/۱۲/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

آنتونی بلینکن با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی درباره همکاری‌های دوجانبه و راه‌های گسترش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی گفت و گو کرد.

بر اساس این گزارش، تحولات لیبی، یمن، ایران و عراق و همچنین انتخابات فلسطین نیز از محورهای دیگر این گفت و گوی تلفنی بوده است.

جزئیات بیشتری از این گفت و گوی تلفنی منتشر نشده است.

سه شنبه گذشته نیز "بن عبدالرحمن" وزیر خارجه قطر در خصوص ایران با "جیک سالیوان" مشاور امنیت ملی آمریکا گفت و گو کرده بود.

خبرگزاری رسمی قطر ۲۳ بهمن ماه نیز گزارش داده بود که بن عبدالرحمن در دو گفت و گوی جداگانه با «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران و سالیوان داشته و در آن بر لزوم کاهش تنش در ارتباط با توافق هسته‌ای با ایران تأکید کرده است.

وزیر خارجه قطر همچنین گفته بود که روابط این کشور با ایران و آمریکا استراتژیک است و دوحه با هر دو طرف ارتباط مستمر دارد.

وی ۲۲ بهمن ماه نیز در کنفرانس خبری با همتای اسپانیایی خود گفته بود که ایران کشور همسایه [ما] است و آنچه در منطقه رخ می‌دهد، مستقیما بر ما تأثیر می‌گذارد.

«مطلق القحطانی» نماینده ویژه وزیر خارجه قطر نیز اخیرا خبر داده که دوحه آماده است بین ایران و عربستان سعودی وساطت کند.

رسانه‌های قطر درباره این مکالمه تلفنی بین وزیران خارجه این کشور و آمریکا جزئیاتی منتشر نکرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha