کاپکیک شکلاتی، یکی از خوشمزهترین کیکهاییست که طرفداران زیادی دارد. بیشتر افراد بخاطر دستور تهیهی سختی که برخی از کیکهای خوشمزه دارند، ترجیح میدهند نوع حاضری آن را تهیه کنند. اما امروز یک آموزش بسیار کاربردی و ساده برای تهیه کاپکیک خانگی به شما آموزش خواهیم داد. در ادامه طرز تهیه کاپکیک شکلاتی را بخوانید.
مواد لازم
۲ عدد تخم مرغ
۳/۴ پیمانه شیر
۱/۳ پیمانه روغن مایع
۴ ق غ پودر کاکائو
۱ پیمانه شکر
۱ ق غ بکینگ پودر
۱/۴ ق چ وانیل
۱ پنس نمک
۱/۵ پیمانه آرد
طرز تهیه
۱. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی یا دستی خوب میزنیم تا کرم رنگ شود.
۲. روغن و شیر را کمی ولرم کرده و به تخم مرغ اضافه میکنیم.
۳. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با الک اضافه میکنیم و آرام مخلوط میکنیم.
۴. قابلمه خالی را روی گاز خوب گرم میکنیم، بعد قالبهای کاپ کیک را میگذاریم داخل قابلمه و زیر آن حتما شعله پخشکن میگذاریم و در قابلمه را با دمکنی میپوشانیم. تا نیمساعت در قابلمه را برنمیداریم. بعد خلال دندان را در یکی از کیکها فرو کنید، اگر مواد کیک به خلال نچسبید کیک آماده است.
۵. اگر دوست داشتید برای پخت از فر استفاده کنید، کاپکیکها را در فر ۱۷۰ درجه مدت ۴۰ دقیقه بگذارید.
۶. روی کیکها را با گاناش، خامه یا ترافلهای رنگی تزئین کنید.