در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت مینی نان همبرگر آشنا کنیم.
مواد اصلی
آرد نان ۲ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر خشک ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
مخمر فوری ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
آب ولرم ۳/۴ پیمانه
بهبود دهنده ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
در کاسهای آرد ونمک وشیر خشک و بهبود دهنده را ریخته وهم بزنید وسط آرد را گود کرده و شکر ومخمر فوری و آب ولرم و روغن مایع را ریخته واز وسط با قاشق هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع شود
ده دقیقه ورز بدهید و روی خمیر را بپوشانید به مدت یک ساعت استراحت کند
بعد یک ساعت استراحت خمیر را در آورده پف خمیر را گرفته و به ۱۰ چانه مساوی تقسیم کنید وگرد کنید ودر سینی فر بچینید ورویش را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند
کیسه فریزر را آرام از روی خمیرها بردارید و با فرچه آرام روی خمیرها روغن مایع بزنید و میتوانید کنجدم بپاشید ودر فر که از قبل بادمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه تا روی نان طلایی شود.