پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /آبان /۱۴۰۵
Friday 06 November 2026
کد خبر:۷۰۳۴۹۴
۲۲:۳۶
۱۴۰۰/۰۱/۱۹

۱۰ روز تعطیلی سراسر کشور از روز شنبه

۱۰ روز تعطیلی سراسر کشور از روز شنبه
علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا:امروز مقرر شده که به مدت ۱۰ روز تعطیلی سراسری در سطح کشور داشته باشیم و بعد از این تاریخ ارزیابی های لازم نشان دهنده ادامه داشتن یا نداشتن تعطیلی ها خواهد بود.
۲۲:۳۶
۱۴۰۰/۰۱/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: با توجه شرایط موجود حاکم بر کشور مشاغل گروه یک می‌توانند در شهر‌های قرمز فعالیت داشته باشند و مشاغل گروه دو، سه و چهار حق فعالیت ندارند.

وی افزود: البته مشاغل گروه یک هم که اجازه فعالیت دارند مشاغل ضروری مانند سوپر مارکت ها، فروشگاه‌های زنجیره ای، داروخانه ها، مطب ها، بیمارستان ها، تعمیرگاه‌ها و سایر مشاغلی هستند که تامین کننده مایحتاج ضروری مردم خواهند بود.

رئیسی گفت: امروز مقرر شده که به مدت ۱۰ روز تعطیلی سراسری در سطح کشور داشته باشیم و بعد از این تاریخ ارزیابی های لازم نشان دهنده ادامه داشتن یا نداشتن تعطیلی ها خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۰۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
نوشدارو بعد از مرگ سهراب...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
چرا بااین وضعیت دانشگاه ازاد ارومیه همه کارکنان خود را موظف به حضور در اداره کرده و دانشجویان هم راحت در دانشگاه تجمع و دور همی دارند
پاسخ