پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۱۵
کد خبر:۷۰۸۷۰۹
۲۳:۰۲
۱۴۰۰/۰۲/۲۰
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه خبر داد

دو قاضی تجدیدنظر در یک «باند فساد رای تضمینی»/ ۳۸ نفر دستگیر شدند

دو قاضی تجدیدنظر در یک «باند فساد رای تضمینی»/ ۳۸ نفر دستگیر شدند
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از انهدام یک باند ۱۱ نفره جعل سند در استان البرز خبر داد و گفت: اعضای این باند که یکی از معاونین ثبت شهرستان‌ها و دو کارمند و سردفتر نیز عضو آن بودند، علاوه بر اسناد جعلی متعدد ۱۱ پلاک ثبتی بزرگ در استان را به نام خود زده بودند.
۲۳:۰۲
۱۴۰۰/۰۲/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

حجت الاسلام عبداللهی، رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، از انهدام یک باند ۱۱ نفره جعل سند در استان البرز خبر داد و گفت: اعضای این باند که یکی از معاونین ثبت شهرستان‌ها و دو کارمند و سردفتر نیز عضو آن بودند، علاوه بر اسناد جعلی متعدد ۱۱ پلاک ثبتی بزرگ در استان را به نام خود زده بودند.

به گزارش قوه قضائیه، وی همچنین از دستگیری دو کارشناس رسمی دادگستری در حین دریافت رشوه در هفته گذشته خبر داد و افزود: یک باند فساد نیز که دو قاضی تجدیدنظر در آن حضور داشتند، در قالب یک شرکت با دریافت پول‌های کلان به‎صورت تضمینی برای خودشان و دیگران رأی می‎گرفتند که در این رابطه ۳۸ نفر دستگیر شدند.

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha