پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۵:۵۱
کد خبر:۷۱۱۳۹۳
۱۶:۱۰
۱۴۰۰/۰۳/۰۸

سخنگوی جبهه اصلاحات: بارها گفته ایم جبهه اصلاح طلبان ایران در انتخابات 1400 کاندیدایی ندارند

سخنگوی جبهه اصلاحات: بارها گفته ایم جبهه اصلاح طلبان ایران در انتخابات 1400 کاندیدایی ندارند
سخنگوی جبهه اصلاحات با ابراز تاسف از اینکه شاهدیم افرادی عنوان و نام اصلاح طلبی را یدک می کشند، در حالیکه هیچ نسبتی با گفتمان اصلاحات ندارند اعلام کرد که این افراد عملا در خدمت جریان رقیب اصلاحات عمل می کنند.
۱۶:۱۰
۱۴۰۰/۰۳/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

آذر منصوری در واکنش به اخباری مبنی بر تشکیل ستادهای انتخابتی اصلاح طلبان برای برخی کاندیدها از جمله ابراهیم رئیسی اظهار کرد: موضع جبهه اصلاحات ایران در بیانیه رسمی این جبهه منتشر شده است. بارها گفته ایم که همه نامزدهای این جبهه رد صلاحیت شده اند و کاندیدایی در انتخابات ریاست جمهوری 1400 نداریم.

وی یادآور شد: این جبهه متشکل از ۳۱ حزب است و احزاب عضو نیز همراهی خود را با مواضع جبهه اعلام کرده اند.

سخنگوی جبهه اصلاحات ایران خاطرنشان کرد: متاسفانه شاهدیم افرادی عنوان و نام اصلاح طلبی را یدک می کشند، در حالیکه هیچ نسبتی با گفتمان اصلاحات ندارند و عملا در خدمت جریان رقیب اصلاحات عمل می کنند. خاصه در بزنگاه های انتخابات در خدمت جنگ روانی و خبرسازی رسانه های مخالف جریان اصلاحات و در جهت تضعیف و تخریب تصمیمات جمعی اصلاح طلبان هم عمل می کنند.

وی در همین راستا تصریح کرد: این نوع افراد و تصمیماتشان هیچ نسبتی با گفتمان اصلاح طلبی و تشکیلات جمعی اصلاح طلبان ندارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
سجاد بیسوات
Germany
۰۷:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
الحنمدلله
پاسخ