پایگاه خبری آفتاب
۰۱ /مرداد /۱۴۰۵
Thursday 23 July 2026
کد خبر:۷۱۲۴۴
۱۹:۵۳
۱۳۸۶/۱۲/۰۱
انتقاد قالیباف از 6+5 ؛

لیست اصولگرایان را قبول نداشته و به آن معترضم

۱۹:۵۳
۱۳۸۶/۱۲/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: قالیباف با انتقاد از لیست فعلی جبهه متحد اصولگرایان گفت: جبهه متحد اصولگرایان باید از افراد کارآمدتر، تواناتر و برجسته تر اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم در لیست خود استفاده می کردند و با استفاده حداکثری از ظرفیت جریان اصولگرایی نخبگان سلیقه های مختلف را متبلور می ساختند. 

به گزارش مهر محمد باقر قالیباف شهردار تهران در حاشیه اولین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک در جمع خبرنگاران تصریح کرد: گروه 6+5 باید اجازه می‌داد در تهران و سراسر کشور از همه ظرفیت ها، سلایق و فرصتهای مناسب استفاده می‌شد.

شهردار تهران در پاسخ به سئوالی خود را مستقل و جدا از هر لیست و گروهی دانست و گفت: بنده به دنبال لیست جداگانه ای نیستم و لیستی هم ارائه نخواهم داد. اما در عین حال لیست فعلی جبهه متحد را قبول نداشته و به آن معترضم.

وی خاطر نشان کرد: هنوز زمان تجدید نظر وجود دارد و گروه 6+5 نیز می تواند افراد قابل تری که کاندیدا شده‌اند را در لیست خود قرار دهد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
لیست قبول معترضم
ارسال پیام
captcha