پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۱:۳۶
کد خبر:۷۱۲۵۶۳
۲۲:۳۱
۱۴۰۰/۰۳/۱۶

زاکانی: انتظار بیشتری از مناظره داشتم / تحریم‌ها را می‌توان بی‌اثر کرد

زاکانی: انتظار بیشتری از مناظره داشتم / تحریم‌ها را می‌توان بی‌اثر کرد
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه انتظارم از اولین مناظره خیلی بیشتر از این بود،گفت: فکر می‌کردم که در مناظره آمدیم که بحث‌های اقتصادی با هم بکنیم و مدل فعالیت خود را ارائه دهیم.
۲۲:۳۱
۱۴۰۰/۰۳/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه ضبط برنامه انتخاباتی در رسانه ملی اظهار کرد: انتظارم از اولین مناظره خیلی بیشتر از این بود و به هیچ وجه فکر نمی‌کردم سطح برخی از آقایان این است که بی‌توجه به بینندگان مناظره و سوالات باشند و یکسری حرف‌ها را تکرار کنند و بروند.

وی تاکید کرد: من فکر می‌کردم که در مناظره آمدیم که بحث‌های اقتصادی با هم بکنیم و مدل‌های فعالیت و تلاش خود را ارائه دهیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر اینکه اقتصاد ایران کاملاً وابسته به نفت است، افزود: ما می‌توانیم مسیری را برویم که هیچ وابستگی به نفت نداشته باشیم. نفت در تحریم است، اما ما بالغ بر یک میلیون بشکه نفت و میعانات گازی می‌فروشیم و اساساً این تحریم نه تٍرک بلکه آسیب جدی خورده است.

زاکانی گفت: تحریم را نمی‌توان با آمریکا برداشت بلکه تحریم را با بی‌اثر کردن و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی می‌توان حذف کرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
کاش این نظر را بخوانید آقای زاکانی
شما که میخواهید رئیس جمهور شوید به نظرتان یک کشور و یک مملکت را بدون روابط با کشورهای دیگر می توان اداره کرد؟ منظورتان از بی اثر کردن تحریم ها ، مشکلات داخلی را حل کردن و از بین بردن فساد است؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
من هم میگم میتوان تحریم ها را به خود آمریکا برگرداند و فلجش کرد. اما چه جوری؟ بلد نیستم
پاسخ