فدراسیون فوتبال نوشت: پیش از دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل عراق در آخرین بازی از دور برگشت مسابقات مرحله دوم انتخابی جام جهانی، قول پرداخت پاداش در صورت کسب پیروزی و صعود به مرحلهنهایی از سوی دکتر نوبخت، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه داده شد. با پیگیری رییس فدراسیون و مساعدت محمدباقر نوبخت این پاداش امروز به حساب اعضای تیم ملی فوتبال ایران واریز شد.
پیش از این فدراسیون فوتبال اعلام کرده بود این پاداش برای هر یک از اعضای تیم ملی فوتبال ایران ۱۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.
چه فرقی بین فوتبال و دیگر ورزش ها است چرا بایستی بازیکنان فوتبال پاداش بگیرند اما دیگر ورزش ها نگیرند یکی از علل شکست تیم والیبال همین بی احترامی به آنهاست هر بازی فوتبال که ارزشی نداشت و با چهار تیم درپیتی بازی کردن اینقدر پاداش نیاز ندارد اما والیبال با تیم های بزرگ جهان بازی کردن اینقدر بی احترامی می گردد این نشان از بی عدالتی است که در ورزش هم حکفرماست.
صد میلیون تومان برای کسانی که تنها هنرشان لگد زدن به توپ و دویدن و بالا پایین پریدن بر روی چمن است!