پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۷۱۹۴۶۰
۰۹:۱۲
۱۴۰۰/۰۵/۰۴

اصرار مجلس بر محدود سازی اینترنت و فضای مجازی در ایران

اصرار مجلس بر محدود سازی اینترنت و فضای مجازی در ایران
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با واگذاری اختیار بررسی طرح «سامان‌دهی فضای مجازی» به کمیسیون‌های تخصصی مجلس مخالفت کرد و گفت: پیشنهادم برای طرح مهم «صیانت از فضای مجازی» تشکیل کمیسیون مشترک اجتماعی، فرهنگی و قضایی است.
۰۹:۱۲
۱۴۰۰/۰۵/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

ولی اسماعیلی در توییتی نوشت: «ضمن تاکید بر مدیریت و صیانت فضای بهم‌ریخته مجازی کشور، پیشنهادم برای طرح مهم «صیانت از فضای مجازی» تشکیل کمیسیون مشترک اجتماعی، فرهنگی و قضایی است. اجرای اصل ۸۵ طرحی به این مهمی و پیچیدگی درست نیست و مخالف این اتفاقم.»

طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی می‌تواند در مواقع ضروری اختیار بررسی برخی طرح‌ها را به کمیسیون‌های تخصصی بسپارد و در صورتی که این طرح به تصویب اعضای کمیسیون رسید، با صلاحدید مجلس می‌تواند به مدت چندین سال به صورت آزمایشی اجرا شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
محدود اینترنت
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
خدایا در عصر ارتباطات محدود کردن اینترنت یعنی چه؟؟؟؟
پاسخ