نتیجه پژوهشی تازه نشان میدهد که خوردن روزانه نصف وعده ماهی سالمون (۶۰ گرم) میتواند خطر ابتلا به سرطان روده را تا ۵۰ درصد کاهش دهد.
به گزارش آفتابنیوز، علت این امر ویتامین "د" موجود در ماهی سالمون است که برای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده موثر میباشد.
علاوه بر ماهیهای چرب، گوشت قرمز، زرده تخم مرغ و برخی از غلات نیز سرشار از ویتامین د هستند.
این پژوهش نشان میدهد که مصرف مقدار کافی روزانه ویتامین "د" در رژیم غذایی میتواند نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به سرطان روده تا پیش از ۵۰ سالگی داشته باشد.
در این پژوهش که با بودجه دولت امریکا توسط دانشگاه هاروارد بر روی ۹۴ هزار زن به مدت ۲۵ سال انجام شده افراد هر دو سال یک بار در مورد رژیم غذایی و وضعیت سلامتی شان مورد ارزیابی قرار میگرفتند.