نسرین علیزاده گفت: برای تامین رشد، تکامل، حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن کودک در برابر ابتلا به بیماری های عفونی از منابع غذایی ویتامین آ و پیش ساز آن ها یعنی بتا کاروتن و ویتامین c در تهیه غذای اصلی کودک مانند انواع سوپ، آش و خورشت یا به عنوان میان وعده استفاده شود.
وی افزود: کودکانی که روزانه صبحانه سالم مصرف نکنند به دلیل کمبود دریافت انرژی و مواد مغذی در معرض خطر ابتلا به سوءتغذیه خواهند بود.
علیزاده ادامه داد: استفاده روزانه از گروه گوشت و جانشین های آن شامل انواع گوشتها، انواع حبوبات، تخم مرغ و انواع مغزهای بدون نمک به عنوان منابع حاوی پروتئین، آهن و روی، سیستم ایمنی بدن کودک را در برابر ابتلا به انواع بیماری های عفونی تقویت می کند.
وی تصریح کرد: علائم کرونا در کودکان شامل اسهال، استفراغ، گلودرد، بدن درد است.