پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۷۲۶۹۷۳
۲۳:۰۱
۱۴۰۰/۰۶/۲۳

انهدام باند قاچاق انسان در خوی/ یک نفر کشته شد/ ۳۰ تبعه خارجی آزاد شدند

انهدام باند قاچاق انسان در خوی/ یک نفر کشته شد/ ۳۰ تبعه خارجی آزاد شدند
بر اساس اعلام روابط عمومی قرارگاه حمزه سید الشهداء علیه السلام سپاه در برخورد و مقابله با شبکه سازمان یافته قاچاق اتباع خارجی، با اقدام اطلاعاتی در شهرستان خوی، یک باند گروگان گیری، شکنجه و اخاذی اتباع خارجی شناسائی و منهدم شد.
۲۳:۰۱
۱۴۰۰/۰۶/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) سپاه پاسداران اعلام کرد: در برخورد و مقابله با شبکه سازمان یافته قاچاق اتباع خارجی، با اقدام اطلاعاتی در شهرستان خوی، یک باند گروگان گیری، شکنجه و اخاذی اتباع خارجی شناسائی و منهدم شد.

در این درگیری ۵ نفر از قاچاقچیان مسلح دستگیر و یک نفر از آن‌ها کشته شد، همچنین ۳ قبضه اسلحه جنگی به همراه مهمات و آلات و ابزار جرم از این باند کشف و ۳۰ نفر از اتباع گروگان گرفته شده آزاد شدند که آثار شکنجه در تمام بدن آن‌ها مشهود است.

اعضای این باند مسلح با گروگان گیری و شکنجه اتباع خارجی اقدام به شرارت و اخاذی از خانواده‌های قربانیان می‌کردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha