کد خبر: ۷۲۷۴۴
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۵۲

پزشك ایرانی احمد عزیزی از آلمان آمد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: تیم جدید پزشكی به سرپرستی دكتر طارقی، پزشك ایرانی مقیم آلمان صبح امروز بر بالین احمد عزیزی حاضر شد.

به گزارش خبرگزاری آفتاب، دكتر طارقی كه صبح امروز از تهران به كرمانشاه اعزام شده بود، بلافاصله با همراهی مجید غفوری، استاندار و مسئولان بهداشتی استان با حضور در بیمارستان امام رضا (ع) از نزدیك احمد عزیزی را معاینه و ویزیت كرد.

یكی از مسئولان درمانی احمد عزیزی در خصوص وضعیت وی گفت: وضعیت بیمار تغییر خاصی نكرده و به علت وضعیتی هم كه دارد، انجام برخی تست‌ها و آزمایشات پزشكی از وی مقدور نیست و باید منتظر دستورات پزشك جدید ایشان بود كه به فراخور وضعیت جسمی و مغزی برای وی چه تصمیمی می‌گیرد.

جهانگیر عزیزی - برادر احمد عزیزی – در این باره گفت: به گفته‌ی پروفسور طارقی، مغز بیمار ضایعه‌ای ندیده است؛ اما مشكلاتی در رباط‌هایی كه از مغز به سیستم حركتی بدن متصل‌اند، وجود دارد و او طول درمان را سه ماه می‌داند.

وی افزود: پزشك معالج همچنین گفته، داروهایی كه پزشكان تاكنون تجویز كرده‌اند، همان داروهایی است كه او برای بیمارانی با این وضعیت تجویز می‌كند.

احمد عزیزی كه از روز چهارشنبه‌ (15 اسفندماه) در كماست، در بیمارستان امام خمینی (ره) كرمانشاه بستری بود، كه به‌دلیل وجود تجهیزات بیش‌تر، از روز شنبه (25 اسفند) به بیمارستان امام رضا (ع) این شهر منتقل شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین