بادام زمینی یک گیاه حبوباتی است که در قرن ۱۸ از آمریکای جنوبی به اروپا آمد. بادام زمینی سرشار از اسیدهای چرب، پروتئین، فیبر، پلی فنولها و سایر ترکیبات فعال بیولوژیکی هستند که برای سلامتی بدن مفید هستند.
محققان بارسلونا و مادرید گروهی متشکل از ۶۳ جوان سالم، ۱۹ تا ۳۳ ساله را انتخاب کردند که روزانه یک وعده از محصولات بادام زمینی را در رژیم غذایی خود قرار دادند.
اکثر مطالعات قبلی بر روی افراد مبتلا به چاقی، سندرم متابولیک یا افرادی که در معرض بیماری مزمن متابولیک قرار دارند انجام شده است. در چنین افرادی، با تغییر ساختار رژیم غذایی یا وارد کردن غذاهای سالم به رژیم غذایی معمول، اثر مثبت خوردن بادام زمینی مشهود شد.
نویسندگان راه متفاوتی را انتخاب کردند - آنها افراد جوان و کاملاً سالم را برای آزمایش خود انتخاب کردند. دانشمندان با استفاده از طیف گستردهای از آزمایشات شناختی و تجزیه و تحلیلهای مربوط به شاخصهای بیوشیمیایی پاسخ به استرس، مانند کورتیزول نشان داده اند که در این گروه از افراد، مصرف روزانه بادام زمینی منجر به بهبود عملکردهای شناختی و پاسخ به استرس میشود.