کد خبر: ۷۳۲۳۷۰
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
علاوه بر تاثیر مثبت کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده و افزایش مصرف میوه و سبزیجات بر روی طول عمر افراد، انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نیز از این طریق به میزان ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.
آفتاب‌‌نیوز :

پژوهشگران می‌گویند کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده به خصوص سوسیس و همزمان افزایش خوردن میوه و سبزیجات می‌تواند میانگین طول عمر را تا ۸ ماه افزایش دهد.

به گزارش آفتاب‌نیوز، پژوهشگران می‌گویند مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرطان با این دستورالعمل ساده می‌تواند کاهش یابد.

آکادمی و انجمن سلطنتی علوم پزشکی در گزارشی که با همکاری ۱۱ متخصص منتشر کرده اشاره می‌کند که علاوه بر تاثیر مثبت کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده و افزایش مصرف میوه و سبزیجات بر روی طول عمر افراد، انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نیز از این طریق به میزان ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین