کد خبر: ۷۳۸۴۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۳
با کمک ترفندی که در این گزارش گفته شده است، دیگر تخم مرغ شما هنگام جوشیدن نمی‌شکند و رنگش تغییر نمی‌کند.
آفتاب‌‌نیوز :

بسیاری از مردم فکر می‌کنند جوشاندن تخم مرغ یکی از ساده‌ترین کارها در آشپزخانه است، اما همیشه احتمال شکستن پوسته تخم مرغ در طول فرآیند جوش وجود دارد.

ما به دنبال راه حل مناسبی بودیم، زیرا زمانی که تخم مرغ می‌شکند، هم خارج کردن آن از پوسته دشوار است و هم این موضوع زمانی که در حال آماده کردن تخم مرغ رنگی برای سفره هفت سین خود هستید بالطبع اهمیت بیشتری خواهد داشت. اما یکی دیگر از دردسرهای جوشاندن تخم مرغ، تغییر رنگ و بد رنگ شدن احتمالی آن است. باید بدانید یک راه آسان برای خلاص شدن از شر این مشکلات وجود دارد. باور کنید یا نه، اما شما فقط به یک چیز نیاز دارید.

تنها چیزی که نیاز دارید کمی آب لیمو است. اسیدیته آب لیمو باعث می‌شود که پوسته تخم مرغ دربرابر شکستن محافظت شود؛ همچنین باعث می‌شود که تخم مرغ رنگ سفید زیبای خود را حفظ کند.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
0
0
لنز درون چشمهیچ امتیازی بر عینک ندارد .کاری عبث واست صرفا جیب دکتران را پر میکند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین