دستور پخت چند غذای ساده را می بینید که میتوانید با خوردن آنها راحت به خواب روید و صبح با نشاط بیدار شوید و به کارهایتان برسید.
کوکو تره
۱. ۲۵۰ گرم تره شسته و خرد شده
۲. ۲۵۰ گرم پیازچه شسته و خرد شده
۳. یک عدد تخم مرغ
۴. زردچوبه، فلفل و نمک به میزان دلخواه
۵. ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
تره، پیازچه، تخممرغ، زردچوبه، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن را در تابه را بریزید و بگذارید تا داغ شود. حالا مخلوط مواد را در تابه بریزید بعد از چند دقیقه که به صورت منسجم در آمد؛ تخممرغ سفت سد و رنگ سبزیجات کمی تیره شد از پشت به رویش کنید. میتوانید این کوکو را با نان، برنج یا بدون هیچی از اینها بخورید.
خوراک لوبیا
۱. ۳۰۰ گرم لوبیا چیتی
۲. ۳۰۰ گرم قارچ
۳. ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴. نمک به میزان دلخواه
لولیا را شسته و در قابلمهای بریزید که تا ۱۰ سانت روی آن آب بریزید. بگذارید تا ۲ ساعت بچوشد سپس چک کنید اگر پخته بود قارچهای خورد شده، دو قاشق رب گوجهفرنگی و نمک را به آن بیفزایید. بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد سپس غذا حاضر است.
کال جوش
۱. ۵۰۰ گرم کشک سابیده
۲. ۲ عدد پیاز بزرگ
۳. ۱۰۰ گرم گردو
۴. نعنا خشک، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
ابتدا داخل ظرفی کوچک نعنا داغ درست کنید به این صورت که روغن را داغ کنید و نعنا خشک را داخل آن بریزید و سریع خاموش کنید، زیرا نعنا سریع میسوزد، آن را کنار بگذارید و بعد پیاز را خلال خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید زمانی که طلایی شد زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و سپس مغز گردوی خرد شده را اضافه کنید کمی تفت دهید.
کشک ساییده را با مقداری نمک و آب مخلوط کنید و پیازها و نعنا داغ را هم اضافه کنید و دائم هم بزنید که کشک شما بریده بریده نشود. زمانی که جوشید دیگر لازم به هم زدن نیست و زیر آن را خاموش کنید.
شیر بادام
اگر وگان باشید یا علاقهای به لبنیات حیوانی نداشته باشید، شیر مغزها بهترین انتخاب برای شماست.
شیر بادام معروفترین این شیرهاست که هرچند درست کردن آن کمی زمانبر است، اما به مزه هیجانانگیزش میارزد.
۱. یک فنجان یا حدود ۲۰۰ گرم مغز بادام را برای یک شب یا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یک ظرف آب خیس کنید.
۲. پس از خیس خوردن، پوستههای قهوهای رنگ روی مغز بادامها را به راحتی جدا کنید.
۳. مغز بادامها را در مخلوطکن بریزید و ۴ فنجان آب به آنها اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید، سپس ترکیب آب و مغز بادامها را مخلوط کنید.
۴. با استفاده از یک پارچه تنظیف، مخلوط به دست آمده را صاف کنید و شیر را از مخلوط جدا کنید. خمیر بادام باقی مانده را در ظرفی بریزید تا خشک شود، سپس آن را آسیاب و از آن بهعنوان آرد بادام استفاده کنید.
۵. اکنون شیر بادام شما آماده است. برای نگهداری آن، بهتر است از یک ظرف شیشهای تمیز دردار استفاده کنید. شما میتوانید شیر بادام خود را به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
۶. بهخاطر داشته باشید که شیر مغزها از دو ترکیب جداگانه تهیه میشوند و تهنشین شدن موادشان کاملا طبیعی است؛ بنابراین بهتر است پیش از هر بار مصرف، ظرف اصلی آنها را خوب تکان بدهید.