ترب سفید از سبزیجات سم زدای قوی است و به تصفیه خون و ریشه کنی مواد زائد و سموم کمک میکند. ترب سفید برای کبد و معده بسیار مفید است و با داشتن عوامل سم زدای قوی به تصفیه خون و ریشه کنی مواد زائد و سموم کمک میکند.
فواید و خواص دیگر ترب سفید:
۱. تامین کننده فیبر رژیمی:
آنها غنی از فیبر رژیمی هستند. این درصد بالا به بهبود توانایی بدن برای هضم غذا کمک میکند و همچنین متابولیسم را با سرعت درست حفظ میکند. هم چنین محتوای فیبرش به مقداری است که شما در روز نیاز دارید، اضافه میکند و باعث میشود که احساس سیری برای مدت زمان بیشتری داشته باشید.
۲. ترب سفید سرشار از آنتی اکسیدان:
ترب سفید حاوی آنتی اکسیدانهایی است که در مرکبات و سبزیجات یافت میشود. این آنتی اکسیدانها از بدن در مقابل واکنشهای اکسیداسیون و محصولات جانبی که ممکن است سرطانی باشند و یا بدن را مستعد بیماری کنند، محافظت میکنند.
۳. ترب سفید غنی از ویتامین است:
ویتامینهای A، C و K که در ترب وجود دارند، به جلوگیری از اختلالات پوستی تا حد زیادی کمک میکنند. مصرف ترب همچنین منجر به تولید بهتر و ترمیم سلولها میشود.
۴. ترب سفید غنی از آهن است:
آهن موجود در ترب اثرات مثبتی بر روی خون و در نتیجه بر عملکرد کلی قلب دارد. آهن به حفظ سلولهای سالم، پوست، مو و ناخنها کمک میکند. مصرف مواد مغذی غنی از آهن به صورت روزانه ظاهر عمومی را بهبود میبخشد.
۵. تقویت متابولیسم با ترب سفید:
مصرف ترب سفید فرآیند متابولیسم بدن را افزایش میدهد که به نوبه خود به کارکردهای داخلی کمک میکند تا عملکرد بهتری داشته باشند.
۶. کمک ترب سفید به کاهش وزن:
مقدار زیاد آب در ترب و حضور کربوهیدراتهای غیرقابل هضم، آنها را سودمند میسازد. مصرف ترب به جلوگیری از دریافت کالری اضافی و انباشت چربی کمک میکند.
۸. سلامت قلبی با ترب سفید:
ترب سفید مانند بسیاری از سبزیجات دیگر، جذب کلسترول را با علامت دادن به خون و قلب برای جلوگیری از هر گونه بیماری قلبی، کاهش میدهد.
۹. ترب سفید حاوی مواد معدنی ضروری است:
بسیاری از مواد معدنی نظیر پتاسیم، آهن، سدیم و کلسیم در ترب یافت میشوند و نقش مهمی در متابولیسم بدن ایفا میکنند. آنها به عنوان حامل اکسیژن و مواد مغذی عمل میکنند و قند خون را کنترل مینمایند.
۱۰. ترب سفید حاوی ویژگیهای ضدمیکروبی و ضدباکتریایی:
ریشه هایش خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارند که به ما در درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند.