کوکو سیب زمینی یک وعده غذای سریع برای شام و ناهار است که اگر با سیب زمینی خام درست شود، در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده سرو و میل کردن است. کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی پخته هم درست میکنند که هم زمان بیشتری برای پخت لازم دارد (به خاطر مرحله پخت سیب زمینی) و هم کمی بیشتر از طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام ساده روغن به خودش میگیرد.
با طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام ساده و راز خوشرنگ شدن کوکو سیب زمینی همراه ما باشید.
مواد لازم طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام برای ۶ نفر
سیب زمینی: ۷ عدد
پیاز: ۱ عدد درشت
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید یا آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ½ قاشق مرباخوری
نمک: ۲ و ½ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱و ½ قاشق چایخوری
پودر سیر: ½ قاشق مرباخوری (درصورت تمایل ۲ حبه سیر تازه)
روغن: به مقدار لازم
مراحل تهیه کوکو سیب زمینی با آرد و سیب زمینی خام
در این طرز تهیه کوکو سیب زمینی را با آرد درست میکنیم. کوکو سیب زمینی با آرد ذرت، به دلیل خام بودن سیب زمینی ضروری است.
مرحله اول؛ رنده کردن سیب زمینی ها به همراه پیاز
در کوکو رنده ای، سیب زمینیها را با رنده ریز رنده کنید. بهتر است پیازها را با رنده کمی درشتتر رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. سیب زمینی و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم؛ اضافه کردن تخم مرغ زده شده به همراه ادویه جات به سیب زمینی
در یک ظرف جداگانه تخم مرغها را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید. تخم مرغهای هم زده را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. در صورت استفاده از سیر تازه، سیرها را ریز رنده و اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم؛ اضافه کردن آرد به سیب زمینی خام
آرد را به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید و با دست چنگ بزنید تا به خورد سیب زمینی برود.
مرحله چهارم؛ طریقه سرخ کردن کوکو سیب زمینی خام
در یک ماهیتابه تفلون یا نچسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود. سپس برای هر عدد کوکو مقدار مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. روی قسمت بالای کوکو که در روغن نیست با قاشق کمی از روغن داخل ماهیتابه را بریزید و و تمام روی کوکو را به روغن آغشته کنید تا کوکوی لطیفتری داشته باشید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی پخته
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و پخته دقیقا به همین ترتیب است با این تفاوت که برای کوکو سیب زمینی با سیب زمینی پخته طبعا باید ابتدا سیب زمینیها را بپزید و سپس با رنده ریز رنده کنید.
شاید این سوال برای شما پیش بیاید که تو کوکو سیب زمینی چی بریزیم خوشمزه بشه؟ ما در اینجا به شما خواهیم گفت.
برای پف کردن کوکو و برای اینکه یک کوکوی ترد و پوک داشته باشید باید حتما تخم مرغها را در یک ظرف جداگانه خوب بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. بعد از اینکه تخم مرغها را خوب هم زدید باید آنها را به مایه کوکو اضافه کنید.
اضافه کردن اضافه کردن ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد کوکو باعث پف بیشتر آن میشود.
اضافه کردن سیر یا پودر سیر اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید.
برای خوشمزهتر شدن کوکو سیب زمینی، میتوانید در مایه کوکو مقداری جعفری، پودر ریحان، نعناع خشک، آویشن خشک یا پیازچه تازه و ساطوری خرد شده بریزید.
راز خوشرنگ شدن کوکو سیب زمینی استفاده از زعفران است. میتوانید مقدار کمی زعفران دم کشیده به مواد اضافه کنید تا رنگ کوکو سیب زمینی خوشرنگ شود.
میتوانید برای خوشمزهتر شدن کوکو سیب زمینی زرشک به آن اضافه کنید.
منبع:مجله کوروش