پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۵۲۴۸۵
۱۶:۳۲
۱۴۰۰/۱۱/۱۷

دستگیری ۲ جوان با ۲۲کیلوگرم مواد منفجره در متروی تهران

دستگیری ۲ جوان با ۲۲کیلوگرم مواد منفجره در متروی تهران
ماموران پلیس مترو در ایستگاه مولوی دو مرد را با ۲۲کیلوگرم مواد پیش‌ساز نارنجک دستی دستگیر کردند.
۱۶:۳۲
۱۴۰۰/۱۱/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

روز گذشته، ماموران پلیس مستقر در ایستگاه متروی مولوی به رفتار دو مرد جوان در حین عبور از گیت مترو مشکوک شده و آنان را تحت نظر قرار دادند. دقایقی بعد نیز به این دو نفر نزدیک شدند که این افراد اقدام به بیان اظهارات ضد و نقیض کردند.

در ادامه ماموران اقدام به بازرسی از کیف همراه این دو نفر کردند که در جریان آن ۲۲ کیلوگرم مواد اولیه برای ساخت نارنجک دستی را کشف و ضبط کردند. این مواد از نوع اکلیل سرنج بود و بنا بر اعتراف دو جوان برای تولید نارنج دستی برای چهارشنبه سوری خریداری شده بود.

سرهنگ عطاالهی، رییس پلیس متروی تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد: دو جوان ۱۹ و ۲۲ سال سن داشتند و متاسفانه بدون آنکه از عواقب اقدام خود با خبر باشند ممکن بود امنیت مترو را به خطر بیاندازند. برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha