بر اساس تحقیقات تازهای که از سوی محققان آمریکایی به انجام رسیده، خوردن فراوان غذاهایی که حاوی «اسیدهای آمینه گوگرد دار» هستند و عمدتا در پروتئینهایی مانند «گوشت گاو»، «مرغ» و «لبنیات» یافت میشوند، میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و نیز مرگ را افزایش دهد.
اسیدهای آمینه گوگرددار برای متابولیسم (سوخت و ساز) و سلامت کلی بدن ضروری است؛ اما در آمریکا به طور میانگین، یک فرد بسیار بیش از نیاز از این ماده مصرف میکند.
استادیار «همهگیرشناسی» در کالج پزشکی دانشگاه پنسیلوانیا با اشاره به این مسئله میگوید: افراد دارای رژیم غذایی گیاهی، در مقایسه با افرادی که میزان زیادی گوشت و لبنیات مصرف میکنند، کمتر به بیماریهای قلبی عروقی مبتلا میشوند.
محققان در یک پژوهش اطلاعات ۱۲۰ هزار و ۶۹۹ نفر را در پژوهشی بلند مدت مورد بررسی قرار دادند. شرکت کنندگان هر۲ الی ۴ سال یکبار، پرسشنامههایی را در خصوص رژیم غذایی شان تکمیل میکردند.
در این پژوهش مشخص شد شرکت کنندگان بیش از دو برابر مقدار توصیه شده روزانه، اسیدهای آمینه گوگرد دار مصرف میکنند که بیشتر آن نیز از مصرف «گوشت گاو»، «مرغ» و «شیر» بوده است.
پس از تعدیل سایر خطرات قلبی، محققان دریافتند افرادی که بیشترین مصرف «اسیدهای آمینه گوگرددار» را دارند، سالانه ۱۲ درصد بیشتر با خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و ۲۸ درصد خطر بیشتر مرگ بر اثر این بیماریها مواجه هستند.
منبع: خبرگزاری آمریکایی «یونایتد پرس اینترنشنال»/ترجمه: باشگاه خبرنگاران