پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۶۳۱۷۲
۱۶:۴۴
۱۴۰۱/۰۱/۱۳

تهدید البرهان به اخراج فرستاده سازمان ملل از سودان

تهدید البرهان به اخراج فرستاده سازمان ملل از سودان
رئیس شورای انتقالی سودان تهدید کرد که فرستاده سازمان ملل در این کشور را در صورت "ادامه مداخله" اخراج می‌کند.
۱۶:۴۴
۱۴۰۱/۰۱/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی سودان از فولکر پرتس، فرستاده سازمان ملل به سودان خواست از "مداخله آشکار" در امور این کشور دست بردارد و حد و مرز خود را بداند.

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، وی افزود: در صورت ادامه مداخله، فرستاده سازمان ملل را اخراج می‌کنیم. ما از سازمان ملل و اتحادیه آفریقا می‌خواهیم مذاکرات میان سودانی‌ها را تسهیل کنند و از مداخله در امور سودان دست بردارند.

اخیرا پرتس در سخنرانی در مقابل شورای امنیت اعلام کرد، در صورتی که دوره انتقالی با رهبری غیرنظامیانی که البرهان با کودتای نظامی آن‌ها را برکنار کرد، ازسرگرفته نشود، سودان به سمت فروپاشی اقتصادی و امنیتی و فاجعه بزرگ انسانی پیش می‌رود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha