علیرضا مهرعلیان با اشاره به تزریق واکسن کرونا در ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: تزریق واکسن کرونا در این ماه ممنوعیتی ندارد و افراد میتوانند واکسن خود را دریافت کنند، باتوجهبه اینکه تزریق واکسن احتمال بروز برخی عوارض ناشی از واکسیناسیون از جمله اُفت فشارخون، تب و سردردهای مختصری را به همراه دارد بنابراین نیاز است که روزهداران به موارد زیر توجه کنند.
وی افزود: روزهداران در وعده سحری، افطار و شام از مصرف غذاهای پُرچرب، شور و پُرادویه، پرهیز کنند چراکه این نوع غذاها علاوه بر اینکه ایجاد تشنگی میکند، موجب ضعف سیستم ایمنی بدن نیز میشوند و عملکرد طبیعی بدن را مختل میکنند.
بنابراعلامروابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، رئیس مرکز بهداشت شهرستان قزوین اظهار کرد: همچنین توصیه میشود روزهداران در خوردن مواد قندی و شیرینیها مانند زولبیا، بامیه، شلهزرد در وعده سحری زیادهروی نکنند تا سیستم ایمنی بدن، پاسخ مناسبی به واکسن بدهد.
وی خاطرنشان کرد: روزهدارانی که قصد تزریق واکسن کرونا حتماً در وعده سحری، مایعات کافی و مواد غذایی شامل سوپ، آش، میوه، مرکبات، کاهو، خیار و گوجه میل و شب قبل از تزریق واکسن نیز مایعاتی مانند آب، چای کمرنگ، شربتهای خانگی و شیر کمچرب مصرف کنند.
مهر علیان یادآور شد: بر اساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت، هیچگونه مطالعهای مبنی بر افزایش خطر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در دوران روزهداری مشاهده نشده است.