کد خبر: ۷۶۷۲۱۷
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹

بهترین خوراکی‌ها برای کنترل بیماری سینوزیت

اغلب افرادی که از بیماری سینوزیت رنج می‌برند همه روش‌های درمانی با دارو را انجام داده اند و ممکن است در مواردی درمان آن‌ها بی پاسخ مانده باشد.
بهترین خوراکی‌ها برای کنترل بیماری سینوزیت
آفتاب‌‌نیوز :

اغلب افرادی که از بیماری سینوزیت رنج می‌برند همه روش‌های درمانی با دارو را انجام داده اند و ممکن است در مواردی درمان آن‌ها بی پاسخ مانده باشد.

ترب کوهی

یک برش باریک از ترب کوهی تازه را در دهانتان بگذارید و بمکید تا مزه اش کاملاً در بیاید سپس آن را بجوید و بخورید. این کار را روزانه چند بار و به مدت یک هفته انجام دهید تا عفونت به طور کامل از بین برود.

شست و شوی مجرای بینی

یک قاشق چای‌خوری نمک را با یک قاشق چای‌خوری آب اکسیژنه در یک لیوان آب گرم بریزید و از این محلول برای شستشوی مجرای بینی استفاده کنید. این کار را روزانه یک‌بار و به مدت چند روز تا بهبود کامل انجام دهید.

هشدار؛ بیشتر از یک‌بار در روز مجرای بینی را با این محلول شستشو ندهید، زیرا مخاط تنفسی را تحریک می‌کند. همچنین می‌توانید یک قاشق چای‌خوری نمک را با یک قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین در یک لیوان آب گرم بریزید و با این محلول بینی را شستشو دهید. از این محلول روزانه ۲ تا سه بار استفاده کنید.

سرکه سیب

۲ قاشق چای‌خوری سرکه سیب را در یک فنجان آب گرم بریزید و آن را با یک قاشق چای‌خوری عسل مخلوط کنید. این محلول را روزانه سه بار و به مدت پنج روز بنوشید.

فلفل قرمز

یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز را در یک فنجان آب گرم حل کنید و روزانه ۲ تا سه بار این محلول را بنوشید. می‌توانید یک قاشق چای‌خوری عسل نیز به آن بیفزایید. این درمان را به مدت چند روز تا بهبود کامل ادامه دهید.

خواص پیاز برای رفع التهاب سینوس‌ها

یک پیاز را خُرد کنید و در یک ظرف آب جوش بریزید. آن را به مدت پنج دقیقه بجوشانید و بخار آن را به مدت پنج دقیقه تنفس کنید. سپس این محلول را صاف و میل کنید. این درمان را روزانه چند بار و به مدت یک هفته انجام دهید تا التهاب سینوس‌ها کاملاً از بین برود.

خواص درمانی سیر

۲ حبه سیر را خُرد کنید آن را در آب جوش بریزید و بخار آن را تنفس کنید. این کار را روزانه چند بار تا بهبود کامل انجام دهید. همچنین می‌توانید روزانه ۲ تا سه حبه سیر تازه مصرف یا از آن در سوپ به همراه پیاز، ترب و فلفل استفاده کنید.

زنجبیل

به اندازه یک بند انگشت زنجبیل تازه را خُرد کنید. آن را در یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه به طور ملایم حرارت دهید. محلول حاصل را صاف، با مقداری آب لیمو و کمی عسل مخلوط و روزانه چند بار تا بهبود کامل مصرف کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین