پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۶۷۷۲۸
۲۲:۵۷
۱۴۰۱/۰۲/۰۶

مرز‌های شرقی کشور در آرامش کامل است

مرز‌های شرقی کشور در آرامش کامل است
انتشار برخی تصاویر قدیمی و غیر مرتبط در خصوص اعزام یگان‌های نظامی به مرز‌های شرقی صحت نداشته و وضعیت مرز‌های مشترک با افغانستان کاملا عادی است.
۲۲:۵۷
۱۴۰۱/۰۲/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،

انتشار برخی تصاویر قدیمی و غیرمرتبط در خصوص اعزام یگان‌های نظامی به مرزهای شرقی صحت نداشته و وضعیت مرزهای مشترک با افغانستان کاملا عادی است.

در حال حاضر یگان‌های مرزبانی فرماندهی انتظامی کشور بر اساس ماموریت سازمانی خود امنیت مرز را تامین می‌کنند و مراودات مرزی با مرزبانان افغانستان برای رفع برخی سوء تفاهم‌ها ادامه دارد.

به گزارش نورنیوز، طی روزهای گذشته با بروز برخی سوء تفاهم‌ها درباره خطوط مرزی میان ایران و افغانستان در منطقه دوغارون، تصاویر و اخباری در شبکه‌های اجتماعی دو کشور منتشر شد که به دنبال القاء وجود وضعیت بحرانی در منطقه بود.

وزارت دفاع ملی طالبان نیز دیروز اعلام کرد: تنش به وجود آمده ناشی از یک سوء تفاهم بود که حل شد. تنش‌های مرزی میان ایران و افغانستان در مرز اسلام قلعه فروکش کرده و شرایط به حالت عادی برگشته است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha