پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۳۰
کد خبر:۷۶۹۰۸۴
۱۷:۱۴
۱۴۰۱/۰۲/۱۲

بلایی که فروش سهان سر استقلال آورد

بلایی که فروش سهان سر استقلال آورد
فروش سهام باشگاه استقلال و واریز چند صد میلیون تومان به حساب آبی‌پوشان از این بابت باعث شده است بسیاری از طلبکاران این باشگاه خواستار دریافت مطالبات خود شوند.
۱۷:۱۴
۱۴۰۱/۰۲/۱۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

باشگاه استقلال در مدت اخیر با هجوم بسیاری از طلبکاران روبه‌رو شده است، طلبکارانی که اصلی‌ترین آن‌ها برخی از اعضای سابق هیئت مدیره این باشگاه هستند. این افراد پول‌هایی را به باشگاه استقلال داده‌اند که امروز چند برابر مبالغ را با سودشان می‌خواهند.

از زمانی که بحث واگذاری بخشی از سهام باشگاه مطرح شد، طلبکاران استقلال خواستار دریافت پول‌شان شده‌اند. در میان طلبکاران، رد پای برخی مدیران سابق هم دیده می‌شود. مسئولان استقلال به دنبال بررسی برخی مبالغ هزینه شده در این باشگاه هستند تا در صورتی که طلب‌شان مورد تأیید نهاد‌های نظارتی قرار گرفت، پول‌شان پرداخت شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha