کد خبر: ۷۷۱۲۶۵
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷

مسمومیت با قارچ‌های طبیعی را جدی بگیرید

پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آن‌ها را از بین نمی‌برد.
مسمومیت با قارچ‌های طبیعی را جدی بگیرید
آفتاب‌‌نیوز :

مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افراد خواست، مسمومیت با قارچ‌های طبیعی را جدی بگیرند.

اکبر آزادی با اشاره به شروع رشد قارچهای محلی و طبیعی، از مردم خواست از چیدن، خریدن و مصرف قارچ های روییده در طبیعت، کوه و دشت پرهیز کنند.

وی گفت: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آنها را از بین نمی‌برد.

آزادی اظهار کرد: برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کرد.

وی افزود: در صورتی که مطمئن نیستید قارچ سمی است یا نه، هرگز آن را نخورید.

وی به افراد توصیه کرد از دست زدن به قارچ های وحشی ناآشنا خودداری کنند، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد .

وی گفت: اگر به قارچ وحشی نا آشنایی دست زدید، دست خود را به چشم ، دهان و پوست خود نزنید.

آزادی اظهار کرد: در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هر گونه اقدام به خود درمانی پرهیز کنید و فرد مسموم شده را هرچه سریع تر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل کنید. همچنین نباید جلوی تخلیه معده و استفراغ فرد مسموم شده را گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین