پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۷۲۲۱۱
۲۰:۰۵
۱۴۰۱/۰۲/۲۹

نفوذ دوباره توده گرد و خاک بر آسمان اصفهان

نفوذ دوباره توده گرد و خاک بر آسمان اصفهان
کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: از روز شنبه جوی نسبتاً ناپایدار و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و نفوذ توده گرد و خاک و کاهش دید و کیفیت هوا در اکثر مناطق به ویژه نیمه شرقی پیش‌بینی می‌شود.
۲۰:۰۵
۱۴۰۱/۰۲/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،

حجت‌اله علی‌عسگریان، کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان امروز با اشاره به وضعیت هوای استان اظهار داشت: نقشه‌های هواشناسی بیانگر جوی نسبتاً پایدار در اواخر هفته جاری بر روی استان است.

وی افزود: بر این اساس در اکثر مناطق استان وضعیت جوی صاف تا کمی ابری و غبار صبحگاهی گاهی وزش باد نسبتاً شدید پیش‌بینی می‌شود.

علی‌عسگریان بیان کرد: مجدداً از روز شنبه جوی نسبتاً ناپایدار و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و نفوذ توده گرد و خاک و کاهش دید و کیفیت هوا در اکثر مناطق به ویژه نیمه شرقی پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت، گفت: بیشینه دمای هوای شهر اصفهان ۳۳ و کمینه فردا صبح ۱۷ درجه سانتی‌گراد و چوپانان با ۳۵ درجه و بوئین میاندشت با ۶ درجه سانتی گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
گرد و خاک اصفهان
ارسال پیام
captcha