پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۷۷۳۵۴
۱۳:۲۸
۱۳۸۷/۰۴/۱۲
در جلسه علنی امروز مجلس

لایحه وصول مطالبات معوق ایران از برخی کشورها اصلاح شد

۱۳:۲۸
۱۳۸۷/۰۴/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز چهارشنبه به منظور تامین نظر شورای نگهبان، لایحه وصول مطالبات معوق جمهوری اسلامی ایران از کشورهای سودان، تانزانیا، نیکاراگوئه، اردن و کره شمالی را اصلاح کردند.

به گزارش خبرنگارپارلمانی آفتاب، براساس ماده واحده این لایحه، به دولت اجازه داده شد با رعایت الزامات و ترتیبات رسمی مجامع و سازمان های بین المللی پذیرفته شده توسط دولت جمهوری اسلامی ایران و توافقات و روابط دو جانبه، مفاد قراردادهای منعقده و صرفه و صلاح کشور، بدهی های معوق کشورهای بدهکار شامل تانزانیا، سودان، نیکاراگوئه، اردن و کره شمالی به دولت ایران ناشی از تسهیلات اعتباری اعطایی و هزینه های عالی مترتب بر آنها به صورت مرضی الطرفین مورد مذاکره و مصالحه قرار گیرد.

وزارت امور اقتصادی و دارایی پس از مذاکره و تعیین شرایط مصالحه، موافقت نهایی خود را پس از تصویب هیات وزیران اعلام خواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha