پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۳۰
کد خبر:۷۷۵۸۷۴
۱۳:۲۳
۱۴۰۱/۰۳/۲۰

طرح نیوزیلند برای دریافت مالیات از گاز معده گاوها و گوسفندها

طرح نیوزیلند برای دریافت مالیات از گاز معده گاوها و گوسفندها
نیوزیلند از بررسی طرحی خبر داده که بر اساس آن از گازهای آزاد شده از معده گاوها و گوسفندها که یکی از بزرگترین منابع گازهای گلخانه‌ای در این کشور محسوب می‌شوند، مالیات گرفته خواهد شد.
۱۳:۲۳
۱۴۰۱/۰۳/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

در صورت تصویب این طرح، نیوزیلند نخستین کشوری در جهان خواهد بود که به خاطر گاز متان متصاعد شده از دام‌ها، از کشاورزان مالیات خواهد گرفت.

کشور نیوزیلند پنج میلیون نفر جمعیت دارد، و حدود ۱۰ میلیون راس گاو و ۲۶ میلیون راس گوسفند در آن نگهداری می‌شوند.

جیمز شاو، وزیر تغییرات اقلیمی نیوزیلند می‌گوید: «شکی نیست که ما باید میزان متانی که در اتمسفر رها می‌کنیم را کاهش دهیم و ایجاد یک نظام قیمت‌گذاری مناسب در بخش کشاورزی بخش مهمی از دستیابی به این هدف است.»

حدود نیمی از گازهای گلخانه‌ای تولیدی در نیوزیلند ناشی از فعالیت‌های کشاورزی است که بخش اعظم آن را گاز متان تشکیل می‌دهد.

بر اساس این طرح، کشاورزان نیوزیلندی باید از سال ۲۰۲۵ به خاطر گاز متان متصاعد شده از دام‌هایشان مالیات پرداخت کنند.

منبع: بی بی سی
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
در عوض در کشور ... ما دلال ها بدون هیچ مالیاتی راحت قیمت ها را جابجا می کنند و خون مردم را داخل شیشه کرده اند.
پاسخ