تصویر زن و مرد ۷۰ و ۸۰ ساله یزدی که به خانه بخت رفتند!
«محمدرضا زکیپور» ۸۰ ساله و «سکینه کارگر» ۷۰ساله هر ۲ ساکن شهرستان بهاباد یزد در مراسمی به عقد یکدیگر در آمدند و به خانه بخت رفتند.
آفتابنیوز :
این مراسم به همت خانه سالمندان ابوفاضل بهاباد و ریش سفیدان شهر انجام شد و این ۲زن و مرد مسن طی برنامهای شاد و با حضور فرزندان، نوه ها و نتیجه های خود به عقد یکدیگر درآمدند.
این زوج سالمند در سفر مشهد که ۲هفته قبل به همت خانه سالمندان این شهر انجام شد با یکدیگر آشنا شدند و پس از بازگشت به عقد هم در آمدند.
به گزارش روزنامه اطلاعات، آقا داماد اکنون ۶دختر و پسر، ۲۳نوه و ۲۰نتیجه دارد و عروس خانم هم ۶فرزند، ۱۷نوه و ۵ نتیجه دارد. عروس ۷۰ ساله گفت: داماد، فردی متدین و کشاورز و آدم خوب و ذاکر اهل بیت(ع) است و به همین دلیل با اجازه فرزندانم با او ازدواج کردم چون خودم هم تنها بودم و از این ازدواج هم راضی هستم.
منبع: همشهری آنلاین
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه