کد خبر: ۷۷۸۲۶۰
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۱
یک کارشناس در برنامه «انارستان» راه‌های پی بردن به کیفیت خوب زردچوبه را بیان کرده است.
آفتاب‌‌نیوز :

زردچوبه یکی از ادویه‌هایی است که در آشپزخانه‌های ایرانی به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک کارشناس در برنامه «انارستان» شبکه افق راه‌های تشخیص زردچوبه خوب از بد را بیان کرده است.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین