پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۷۹۲۲۰
۱۲:۱۳
۱۴۰۱/۰۴/۰۸
واریز یک‌هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار سرمایه

تزریق ۵ هزار میلیارد به بورس

تزریق ۵ هزار میلیارد به بورس
مدیرعامل صندوق تثبیت بازار سرمایه گفت: روز گذشته جلسه‌ای با حضور مسوولان صندوق توسعه ملی برگزار شد که قرار بر واریز یک‌هزار میلیارد تومان از سوی این صندوق به صندوق تثبیت بازار سرمایه شد.
۱۲:۱۳
۱۴۰۱/۰۴/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

صبح امروز خبری در فضای مجازی از سوی صندوق توسعه ملی مبنی بر واریز یک‌هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار سرمایه منتشر شد که با این واریزی مجموع پرداختی‌ها به پنج هزار میلیارد تومان می‌رسد.

در این زمینه «امیرمهدی صبایی» مدیرعامل صندوق تثیت بازار سرمایه در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار اقتصادی ایرنا ضمن تایید این خبر به توضیحاتی درباره این واریزی پرداخت و افزود: پس از عدم توافق در جلسه ٢ روز گذشته، بار دیگر دیروز جلسه‌ای با حضور مسوولان مربوطه برگزار شد که قرار بر واریز یک‌هزار میلیارد تومان از سوی صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه شد.

وی خاطرنشان‌کرد: بر اساس صحبت‌های مطرح شده، قرار بر واریز حتمی این مبلغ تا پایان روز جاری است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha