پایگاه خبری آفتاب
۰۹ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 30 June 2026
کد خبر:۷۸۳۷۵
۰۷:۵۱
۱۳۸۷/۰۵/۱۵

رایزنی اصولگرایان مجلس برای دولت تا آخرین ثانیه!

۰۷:۵۱
۱۳۸۷/۰۵/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یک نماینده اصولگرای مجلس از ادامه رایزنی‌های فراکسیون اکثریت برای متقاعد کردن نمایندگان و جلب رای اعتماد آنان به سه وزیر پیشنهادی راه، کشور و اقتصاد تا آخرین ساعات دوشنبه شب و حتی روز رای‌گیری خبر داد.

وی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی آفتاب افزود: «مجلس روز سه‌شنبه درباره وزرای پیشنهادی دولت تصمیم‌گیری می‌کند و براساس رایزنی‌های صورت گرفته می‌توان گفت که علی کردان و حمید بهبهانی وزرای پیشنهادی کشور و راه وضعیت بهتری نسبت به شمس‌الدین حسینی وزیر پیشنهادی اقتصاد دارند».

این نماینده عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس هشتم همچنین به جلسه هماهنگی این فراکسیون درباره وزاری پیشنهادی دولت اشاره کرد و اظهارداشت: «در این جلسه هریک از اعضا‌ء می‌توانستند به مدت 3 دقیقه درباره وزرا اظهار نظر کنند. در همین حال مطهری در ابتدای سخنرانی خود به انتقاد شدید از نحو عملکرد و برخورد حزبی و خطی برخی نمایندگان عضو فراکسیون اصولگرایان پرداخت و از معرفی کردان و بهبهانی و رای اعتماد احتمالی نمایندگان اصولگرا به این دو نفر انتقاد کرد. او شمس‌الدین حسینی وزیر پیشنهادی اقتصاد را گزینه مناسبی برای وزارت معرفی کرد».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha