پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۷۸۳۸۸
۱۹:۳۷
۱۳۸۷/۰۵/۱۵
سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد:

حکم سنگسار موقوف الاجرا شده است

۱۹:۳۷
۱۳۸۷/۰۵/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: علیرضا جمشیدی سخنگوی قوه قضائیه در مورد حکم سنگسار برخی متهمین و درخواست عفو وکلای متهمان از کمیسیون عفو و بخشودگی اعلام کرد: «در مورد بحث سنگسار متهمین احکام سنگساری که صادر شده، در دو مورد مورد عفو مقام رهبری قرار گرفته و در دو مورد حکم سنگسار توسط دادگاه تجدیدنظر نقض شده و به شلاق تبدیل شده است».

به گزارش خبرنگار حقوقی آفتاب، وی ادامه داد:‌ «عده‌ای نیز درخواست عفو کرده‌اند که در کمیسیون عفو و رسیدگی قوه قضائیه مورد بحث قرار گرفته است».

وی افزود: «حکم در مورد تمامی کسانی که این حکم درباره‌شان صادر شده است،‌ موقوف الاجرا شده است».

وی در خصوص اعتراض فعالان زنان به لایحه حمایت از خانواده اعلام کرد: «انتقادات به این لایحه بیشتر به 2 ماده 23 و 25 برمی‌گردد، که این دو ماده را قوه قضائیه در لایحه نگنجانده است و توسط دولت در لایحه آورده شده است».

جمشیدی در پاسخ به خبرنگار آفتاب که از وی درخصوص بازداشت 2 تن از اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت جویا می‌شد، گفت: «عناوین مجرمانه این افراد اقدام علیه امنیت ملی و تشویش علیه اذهان عمومی است».

وی افزود: «اخیراً در بحثی که با وزیر علوم و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی داشته‌ایم، قرار شده است،‌درصورت تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، قوه قضائیه در رسیدگی به آرای کمیته‌های انضباطی دانشگاهها دخالت نکند».


گزارش خطا
برچسب‌ها:
جمشیدی قوه قضاییه
ارسال پیام
captcha