پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۰۶
کد خبر:۷۸۶۶۵۳
۰۷:۴۰
۱۴۰۱/۰۵/۱۸
سازمان ملل:

۳۲۲ نفر در خشونت‌های سودان کشته شدند

۳۲۲ نفر در خشونت‌های سودان کشته شدند
سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که از آغاز سال جاری میلادی تا ماه گذشته (جولای) ۳۲۲ نفر طی خشونت‌ها در سودان کشته شدند.
۰۷:۴۰
۱۴۰۱/۰۵/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد، خشونت‌ها در چند استان سودان از جمله نیل آبی، کردفان و منطقه دارفور علاوه بر کوچ اجباری ۱۶۳ هزار و ۷۸۴ نفر، منجر به کشته شدن ۳۲۲ نفر و زخمی شدن ۳۲۹ نفر شده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، دفتر امور بشر دوستانه سازمان ملل متحد افزوده است: نزاع و نا امنی منجر به آوارگی هزاران نفر و مختل شدن زندگی روزمره مردم شده است.

۲۹ تیرماه مسئولان درمانی استان نیل آبی در جنوب شرق سودان از کشته شدن ۱۰۵ نفر در درگیری‌های قبیله‌ای خبر داده بود.

مناطق مختلف سودان هر از چند گاهی شاهد درگیری‌های خونین بر سر زمین و چراگاه‌ها و منابع آبی بین قبایل عرب و آفریقایی است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha