محمد یوسفی گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده۳۰ تا ۴۰ هزار تومان و مرغ گرم ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان است.
به گفته او، با توجه به ازدیاد عرضه در برابر تقاضا مرغداران ناچار به کاهش جوجه ریزی هستند که با این وجود آینده خوبی پیش روی صنعت نیست.
یوسفی می گوید: بنابر آمار تولید ماهانه مرغ با کاهش ۲۰ تا ۲۵ هزارتنی به ۱۵۰ هزار تن رسیده است که به رغم افت تولید، شاهد مازاد عرضه گوشت مرغ هستیم.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی از توزیع روزانه ۵ هزار و ۳۰۰ تا ۵ هزار و ۶۰۰ تن مرغ در سطح کشور خبر داد.
بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت کنونی هر کیلو مرغ ۵۰ تا ۶۵ هزار تومان، ران مرغ ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان، سینه ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان و فیله ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان است.
طبق گفته مسئولان انجمن و تشکل های تولیدی متوسط قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه ۲ تا ۳ هزار تومان است که بدلیل بالا بودن قیمتتمام شده، این نرخ هزینه های جوجه کشی را پوشش نمی دهد و در نهایت بسیاری از مرغداران در آستانه ورشکستگی قرار دارند.