شربت زردآلو حاوی انواع ویتامینهای A، C، E، K، گروه ویتامینهای B مانند B ۱، B ۲، B ۳، B ۶، کلسیم، منیزیم، مس، آهن، آنتیاکسیدان، روی، فسفر، پتاسیم، پکتین، گوگرد، سدیم، فیبر، اسید فولیک، لینولئیک و سالیسیلیک است.
برای بررسی خواص شربت زردآلو و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص شربت زردآلو
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص شربت زردآلو اظهار کرد: این شربت نشاطآور و برای بیماران قلبی و عروقی بسیار مفید است؛ شربت زردآلو به علت وجود اسید سالیسیلیک نقش موثری در بهبود درد مفاصل و روماتیسم دارد.
وی درباره خواص دیگر شربت زردآلو بیان کرد: این شربت به علت داشتن ویتامینهای A و C برای سلامتی پوست و چشمها بسیار مفید است؛ شربت زردآلو به چاق شدن افراد لاغر کمک شایانی میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مفید بودن شربت زرد آلو برای ورزشکاران افزود: این افراد بهتر است پس از ورزش کردن برای بازیابی انرژی از دست رفته خود این شربت را میل کنند شربت زردآلو به علت داشتن پکتین و نوعی فیبر محلول برای مبتلایان به سندروم روده تحریک پذیر و یبوست مفید است.
عظمایی تاکید کرد: شربت زردآلو خاصیت ضد التهابی دارد و به بهبود آرتریت (التهاب مفاصل) و نقرس کمک شایانی میکند؛ این شربت منبع غنی از آهن، مس و مواد معدنی است بنابراین موجب رفع کم خونی میشود.
وی یادآور شد: پتاسیم موجود در شربت زردآلو نقش موثری در کنترل فشار خون دارد؛ این شربت به علت داشتن مواد مغذی، اسید لینولئیک و ویتامینهای A، B و C برای سلامتی پوست و مو بسیار مفید است.