خوب میدانید که میتوانید درمان بیماریهای شایع را در طبیعت یافت کنید. زنجبیل یکی از آنهاست؛ به لطف خواص آن، دمنوش زنجبیل از زمانهای قدیم به عنوان یک دارو طبیعی برای درمان بیماریهای مختلف مورد استفاده قرار میگرفته است. دمنوش زنجبیل
زنجبیل در درمان مشکلات قلبی عروقی و عضلانی، به خصوص برای علائم مشترک آنفلوانزا، سرماخوردگی و سرفه بسیار موثر است برای به دست آوردن بیشترین خواص آن، میتوانید آن را به یک چای ضد ویروسی قوی خانگی که دستور تهیه اش را در ادامه این بخش از بهداشت نمناک خواهیم گفت تبدیل کنید. اگر میخواهید خواص ضد ویروسی زنجبیل را تقویت کنید، میتوانید آن را با سایر مواد دارویی ترکیب کنید و آن را به عنوان یک شکل از چای مصرف کنید. به این ترتیب شما بیشترین مزایا را دریافت خواهید کرد.
زنجبیل مزایای سلامتی زیادی دارد که برخی از آنها شامل این موارد هستند:
بهبود سوخت و ساز بدن:
این گیاه به جذب مواد مغذی کمک میکند. همچنین در صورتیکه قبل از غذا آن را بخورید، به افزایش اشتها کمک میکند.
با سرگیجه و تهوع میجنگد:
به جای کمک گرفتن از قرص، میتوانید از خواص زنجبیل استفاده کنید، جویدن یک قطعه کوچک از این ماده سرگیجه را کاهش میدهد. برای مقابله با طعم قوی آن، توصیه میکنیم آن را با کمی عسل مخلوط کنید.
شما همچنین میتوانید زنجبیل را در صورت تهوع داشتن بخورید، این توصیه برای زنان باردار به عنوان یک گزینه طبیعی برای علائم معمول بارداری توصیه میشود. در همه موارد بهتر است صبح آن را بخورید.
دمنوش زنجبیل یک داروی طبیعی برای درمان بیماریهای مختلف
با کاهش درد عضلات همراه است:
با خواص ضد التهابی که دارد، این گیاه بر روی مفاصل و عضلات جهت کاهش درد ناشی از پیشرفت و یا ورزش شدید عمل میکند.
با گرفتگی گلو مبارزه میکند:
یک فنجان چای زنجبیل برای درمان گرفتگی گلو و خواب بهتر به شما کمک مکند، استنشاق ذرات زنجبیل برای باز شدن راههای تنفسی بسیار مفید است.
زنجبیل برای مراقبت از قلب کمک میکند:
همچنین برای درمان و پیشگیری از بیماریهای قلبی توصیه میشود. بسیاری از افراد مبتلا به مشکلات مختلف قلبی، زنجبیل را در رژیم غذایی خود در جهت حفظ سلامتی قرار میدهند.
چرا این یک درمان عالی ضد ویروسی خانگی است
ریشه گیاه زنجبیل بیشترین میزان استفاده را دارد، اجزای موجود در زنجبیل که آن را به یک درمان ضد ویروسی عالی تبدیل کرده، ویتامین C، کورکومین، اسید آمینههای مختلف، اسکالیک اسید و فلاونوئیدها هستند این یک داروی عالی برای سرفه، آنفلوآنزا و سرماخوردگی است به دلیل خاصیت ضد التهابی، ضد ویروسی، آنتی اکسیدان، ضد باکتری.
چگونه یک چای ضد ویروسی با زنجبیل بسازیم
راههای بسیاری برای استفاده بهینه از بیشترین خواص زنجبیل وجود دارد، شما میتوانید تکههای زمینی زنجبیل را به وعدههای غذایی برای درمان سرفه یا علائم آنفلوانزا اضافه کنید؛ با این حال، چای یکی از موثرترین راههای به دست آوردن بیشترین مزایای زنجبیل است.
طرز تهیه چای زنجبیل
در متن زیر، یک روش ساده برای تهیه دمنوش زنجبیل آورده ایم، با اضافه کردن چند افزودنی برای طعمی ملایم تر.
مواد لازم
۲ برش ریشه زنجبیل
۲ فنجان آب (۵۰۰ میلی لیتر)
عسل (برای طعم)
چگونه آن را آماده کنیم
روش آماده سازی دمنوش زنجبیل
اول زنجبیل را بشویید و آن را به تکههای ضخیم متوسط تقسیم کنید.
سپس، آب را در یک ظرف گرم کنید.
زمانی که آب جوشید، ریشه زنجبیل را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید بماند.