کد خبر: ۷۹۰۲۳۹
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۳

١٠ نفر از حریق مجتمع مسکونی در مشهد نجات یافتند

مدیر عامل سازمان آتش نشانی مشهد گفت: حریق سنگین یک مجتمع مسکونی در شهرک طالقانی این شهر با تلاش آتش نشانان مهار شد و ١٠ نفر از میان دود و آتش نجات داده شدند.
١٠ نفر از حریق مجتمع مسکونی در مشهد نجات یافتند
آفتاب‌‌نیوز :

آتشپاد دوم مجید فرهادی افزود: دقایقی قبل با تماس تلفنی شهروندان با سامانه ۱۲۵ و اعلام وقوع آتش سوزی مهیب در یک مجتمع مسکونی و گرفتار شدن ساکنان در دود ناشی از حریق، ۲۵ آتش‌نشان و نجاتگر از سه ایستگاه به همراه هشت دستگاه خودرو سبک و سنگین اطفای حریق و امداد و نجات و خودرو ویژه نجات به محل حادثه در خیابان ارغوان در شهرک طالقانی اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: آتش سوزی در کابین آسانسور این مجتمع مسکونی پنج طبقه ۱۰ واحدی رخ داده بود و دود ناشی از این حریق در تمامی طبقات منتشر شد.

فرهادی با اشاره به محبوسی ساکنان مجتمع، افزود: نجاتگران و آتش نشانان ضمن نجات ۱۰ نفر از ساکنان گرفتار در دود و انتقال آنان به مکان امن، اقدام به مهار حریق این محل و جلوگیری از سرایت آتش به منازل در این مجتمع کردند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهر مشهد اضافه کرذ: خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیب جدی نرسید و علت دقیق وقوع این حریق توسط کارشناسان آتش نشانی مشهد در دست بررسی است.

هزار و ٨٠٠ آتش نشان در ۵۴ ایستگاه در مشهد خدمات رسانی می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین