کد خبر: ۷۹۵۵۹۶
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۱

درمان وسواس با یک غذا سرشار از کلسیم و آهن

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی حلوا را در رفع وسواس و کم‌خونی در زنان باردار موثر دانست.
درمان وسواس با یک غذا سرشار از کلسیم و آهن
آفتاب‌‌نیوز :

حلوا ارده اراک حاوی ویتامین‌های A، B، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی (زینک)، آهن، مس، تریپتوفان، اسیدچرب امگا ۳، نشاسته، سلنیوم، فیبر، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئید‌ها و ... است.

برای بررسی خواص حلوا ارده اراک و اینکه مصرف این حلوا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص حلوا ارده اراک

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص حلوا ارده اراک گفت: مقادیر بالای پروتئین در این حلوا موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛ لذا برای افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سخت انجام می‌دهند از جمله کارگران و ورزشکاران، به‌خصوص بدن‌سازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.

وی افزود: مصرف حلوا ارده اراک موجب تقویت اعضای رئیسه بدن یعنی قلب، کبد و مغز می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این حلوا باعث افزایش اسپرم و تقویت قوای جنسی می‌شود؛ لذا برای افرادی که مشکل باروری دارند بسیار مفید و اثربخش خواهد بود.

عظمایی بیان کرد: حلوا ارده اراک به علت داشتن ویتامین B ۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید و سودمند است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف این حلوا موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه می‌شود؛ لذا از آلزایمر پیشگیری می‌کند.

عظمایی بیان کرد: حلوا ارده اراک به علت داشتن ویتامین D، کلسیم، فسفر، سلنیوم و منیزیم تاثیری چشمگیر در تقویت و استحکام استخوان و دندان دارد و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

وی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در این حلوا باعث ساخت سراتونین می‌شود؛ این ماده نشاط‌آور است و از استرس، اضطراب و افسردگی پیشگیری خواهد کرد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: حلوا ارده اراک ویتامین‌ها و املاح معدنی مفیدی در خود دارد از این رو به تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو کمک کرده و از پیری زودرس پیشگیری می‌کند.

عظمایی بیان کرد: بهبود خلق وخو، رفع وسواس فکری و عملی، تقویت معده و دستگاه گوارش از دیگر خواص این حلوای خوشمزه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین