آمریکا، گشت ارشاد را تحریم کرد
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد شش شخصیت ایرانی از جمله پلیس امنیت اخلاقی ایران را به اتهام آنچه آزار و خشونت علیه زنان و نقض حقوق معترضان صلح آمیز ایرانی نامید تحریم کرده است.
آفتابنیوز :
آمریکا پلیس امنیت اخلاقی را بابت مرگ خانم «مهسا امینی» مسئول دانسته است.
این وزارتخانه اسماعیل خطیب، سالار آبنوش، قاسم رضایی، منوچهر اماناللهی و کیومرث حیدری را هدف تحریمهای خود قرار داده است.
مطابق این بیانیه، وزارت خزانهداری علاوه بر این، هفت نفر از مقامهای ارشد سازمانهای امنیتی ایران- شامل پلیس امنیت اخلاق، وزارت اطلاعات و امنیت، نیروی زمینی ارتش، نیروی مقاومت بسیج و نیروی انتظامی ایران- را نیز در فهرست سیاه مربوط به دفتر کنترل داراییهای خارجی این وزارتخانه قرار داده است.
آمریکا مدعی شده مقامهای مذکور وظیفه نظارت بر سازمانهایی را به عهده دارند که «به طور منظم برای سرکوب اعتراضات مسالمتآمیز و اعضای جامعه مدنی، مخالفان سیاسی، فعالان حقوق زنان و اعضای جامعه بهائیان به خشونت متوسل میشوند.»
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه