کد خبر: ۷۹۶۵۱۶
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸

افراد افسرده، این غذا‌ها را بخورند

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران، غذا‌های مناسب برای افراد مبتلا به اضطراب و افسردگی را تشریح کرد.
افراد افسرده، این غذا‌ها را بخورند
آفتاب‌‌نیوز :

فاطمه معینی درباره برخی روش‌های درمان استرس در طب سنتی اظهار داشت: افرادی که دچار استرس و افسردگی هستند از دیدگاه طب سنتی باید غذا‌هایی را مصرف کنند که دارای طبع گرم و‌تر هستند و خون خوب و صالحی را در بدن می‌سازند.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب بهتر است که در وعده صبحانه، کره محلی همراه با انواع مربا مانند مربای سیب، به، بالنگ، بهارنارنج، پوست پسته، و گل سرخ مصرف کنند.

وی تصریح کرد: برای این افراد در وعده صبحانه، مصرف شیر تازه با شیره انگور، شیر تازه با شکر، سمنو، تخم‌مرغ عسلی با نعنا یا دارچین، زرده تخم‌مرغ با روغن بادام شیرین و شکر، کله‌پاچه با جو، فرنی، شیربرنج، حریره مغز گندم و شکر و روغن بادام بسیار مفید است.

معینی یادآور شد: افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب بهتر است در وعده ناهار و شام، فرنی با آرد برنج، شیر، شکر، هل و گلاب، نخودآب، زرشک‌پلو با مرغ و زعفران و خلال پسته، آش اسفناج با کدو با شیره مغز بادام شیرین، آش ماش با کدو و اسفناج و مغز بادام شیرین، کدو با جوجه مرغ، کدو با ماهی، مغز گوسفند، آبگوشت با گوشت گوسفندی، کباب گوسفندی و ماهی تازه مصرف کنند.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که علاوه بر افسردگی و اضطراب دچار یبوست هستند نیز بهتر است از غذا‌هایی مانند گوشت بره یا پاچه بره با اسفناج و روغن بادام، جوجه مرغ با کدو، آش ماش با مغز بادام و کدو و اسفناج، پاچه بره با اسفناج و روغن بادام، حریره جو با روغن بادام و شکر، شوربای گوشت جوجه یا بزغاله یا بره مصرف کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین