جاستین تورودو، نخستوزیر کانادا امروز جمعه تحریمهای جدیدی علیه ایران اعلام کرد. او از جمله گفته ۱۰ هزار نفر از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ورود به کانادا منع خواهند شد.
نخستوزیر کانادا همچنین اعلام کرد که دولت او در حال توسعه تحریمها علیه ایران است.
وی اضافه کرد با اختصاص ۷۶ میلیون دلار، توانایی کانادا برای اجرای این تحریمها افزایش خواهد یافت.
خبرگزاری رویترز در همین خصوص نوشته کانادا نیمی از سران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را برای همیشه از ورود به این کشور منع کرده است.
تروردو در جمع خبرنگاران گفت: «ما با استفاده از قدرتمندترین مفاد موجود در "قانون محافظت از پناهندگان و مهاجران"، به دنبال درج رژیم ایران [در فهرست تحریمی]از جمله سران سپاه خواهیم بود.»
وی اضافه کرد: «درج نام یک رژیم [در فهرست تحریمی]تصمیمی همیشگی است. این به معنای آن است که ورود ۱۰ هزار نفر از سران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کانادا برای همیشه ممنوع خواهد بود.»
نخستوزیر کانادا و معاون او سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را «سازمان تروریستی» خوانده و گفتند علیه اعضای این سازمان محدودیتهای مسافرتی و مالی در نظر گرفتهاند.
برخی خبرهای ضد و نقیض هم میگویند کانادا، سپاه پاسداران را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داده است.
صحت این گزارشها هنوز مورد تأیید نیست و تا کنون بیانیه رسمی در این خصوص صادر نشده است.
چرا سران و مسئولین کشورهای کانادا / انگلیس/ فرانسه / هلند / المان از جنایت های صورت گرفته و قتل عام شهروندان خودشان پاسخگو نیستند چرا کشورشان شد محل سکونت تروریست ها و جنایتکارها شده چرا پاسخگوی سلاح های کشتار دستجمعی و شیمیایی که به صدام واگذار کردن نیستن و محاکمه نمی شوند دولت های کاناد و اروپا یک ماه دیگر که هوا سرد شد باید جهت تانین گاز به ایران التماس کنند ایتها از قدرت ایران در دنیا هراس دارند
مگه نبود؟
یکی به این نخست وزیر کانادا بگه تو که مستعمره انگلیس هستی و برده حلقه به گوش پادشاه دولت غیر دموکراتیک انگلیس خبیثی که هر شب باید ببینی چه دستوری برات نوشته اند، دم از حقوق بشر نزن
آخه، دزدی هایی مثل خاوری باید برن کشور کانادا،
اگر راست می گویید آقا زاده هاشون را فورا اخراج کنید.
کانادا پاتوق همه ...جهانه اینو باش این رسما داره جک میگه
سپاه تحریم میشه در واقع ما تحریم میشیم
اعضای سپاه در کانادا چه...