پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۱:۳۷
کد خبر:۸۰۱۴۰۷
۱۳:۰۷
۱۴۰۱/۰۷/۲۴
گزارش قوه قضائیه از حادثه مرگبار در زندان اوین

آتش‌سوزی زندان اوین| قوه قضائیه: بر اثر استنشاق دود ۴ نفر کشته و ۶۱ نفر زخمی شدند

آتش‌سوزی زندان اوین| قوه قضائیه: بر اثر استنشاق دود ۴ نفر کشته و ۶۱ نفر زخمی شدند
آتش‌سوزی‌های شب گذشت در زندان اوین منجر به درگذشت ۴ نفر از زندانیان و مجروح شدن ۶۱ نفر شده است. قوه قضائیه علت فوتی ها را استنشاق دود ناشی از آتش‌سوزی اعلام کرده است.
۱۳:۰۷
۱۴۰۱/۰۷/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: در پی درگیری شب گذشته بین برخی از زندانیان بند ویژه سرقت و محکومیت های مالی زندان اوین و آتش سوزی پیش آمده در کارگاه خیاطی این زندان، که منجر به ورود سریع و به موقع نیروهای انتظامی و امدادی شد تعداد قابل توجهی از زندانیان نجات پیدا کرده و از صحنه آتش سوزی به نقطه امن منتقل گردیدند و متاسفانه ۴ زندانی نیز فوت شده و تعدادی مجروح شدند.

خبرگزاری قوه قضائیه نوشته است: بر اساس این گزارش طبق آخرین اطلاعات به دست آمده، ۴ نفر از زندانیان بر اثر استنشاق دود ناشی از آتش سوزی ها درگذشتند و ۶۱ زندانی نیز مجروح شده اند. هر ۴ زندانی فوت شده جزو محکومین ناشی از سرقت بودند که در زندان اوین دوران محکومیت خود را طی می کردند.

این گزارش می افزاید اکثر زندانی های مجروح شده به صورت سرپایی مداوا شدند و تنها ۱۰ نفر از آنان در مراکز درمانی بستری هستند که حال ۴ نفر وخیم گزارش شده است.

در این گزارش تاکید شده پس از ورود به موقع دادستان تهران، رئیس سازمان زندانها در محل زندان اوین با همکاری مسئولین زندان، نیروهای انتظامی، آتش‌نشانی و اورژانس بیش از ۷۰ زندانی که در معرض خطر آسیب دیدگی بودند نجات پیدا کردند.

گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه خاطرنشان می کند، در جریان درگیری و آتش سوزی شب گذشته زندان اوین تعدادی از زندانیان جرایم خشن و خطرناک، قصد فرار از زندان را داشتند که با توجه به تمهیدات حفاظتی اتخاذ شده موفق به فرار نشدند.

خبرگزاری فارس امروز نوشته بود که برخی زندانیان هنگامی که قصد فرار داشتند، وارد میدان مین شده بودند و انفجارهایی صورت گرفته بود. البته این خبرگزاری دقایقی بعد این خبر خودش را تکذیب کرد و به نقل از یک منبع آگاه نوشت که کسی وارد میدان مین نشده بود.

در پایان گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه تاکید شده، شرایط زندان اوین از نیمه شب گذشته عادی است و امکان تماس زندانیان با خانواده از همان شب گذشته و ساعتی پس از اطفای حریق فراهم گردیده تا نگرانی های احتمالی رفع شود.

هویت زندانیان فوت شده نیز به اطلاع خانواده آنها رسیده و اسامی درگذشتگان متعاقبا و پس از دستور مقام قضائی منتشر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴
هر چهار تا در زمان بچگی دکتر رفته بودند و دکتر داروی سرماخوردگی بهشان داده بوده و نخورده اند و یکی هم بیماری قلبی داشته و دو تا هم بیماری مادر زادی تنگی دریچه قلب داشتند
پاسخ
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴
گویا این چهار نفر قبلاً تو خونه شون سکته ناقص داشتن به اون خاطر درگذشتن !
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴
این حضور به موقع زود خوب اومدی. کلا خود زندان و زندانیها مقصرند ‌ من البته. تنها کسی که تقصیری به گردن نداره مسئول مربوطه است.
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴
یه جوری میگن چهار نفر انگار چهارتا .... مسببین باید...
پاسخ