پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
۰۵:۳۹
کد خبر:۸۰۲۳۴۶
۱۱:۵۰
۱۴۰۱/۰۷/۲۸

غیبت مدیرعامل استقلال در رختکن، آجورلو را بر کنار کرد؟

غیبت مدیرعامل استقلال در رختکن، آجورلو را بر کنار کرد؟
یکی از اخبار شوکه کننده فوتبال ایران در روزهای اخیر برکناری مصطفی آجورلو مدیرعامل موفق باشگاه استقلال بود!
۱۱:۵۰
۱۴۰۱/۰۷/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

درپی این تصمیم غیرمنتظره هیئت مدیره باشگاه استقلال و البته وزارت ورزش و جوانان، گمانه‌زنی‌های مختلفی صورت پذیرفت و هر کسی دلیلی برای این تصمیم برشمرد.

در همین راستا شنیدیم یکی از دلایل اصلی برکناری مدیرعامل باشگاه استقلال، غیبت او در رختکن تیمش پیش از یکی از دیدارهای پرحاشیه اخیر آبی ها بوده است.

ظاهرا وزارت ورزش با مدیران عامل استقلال و پرسپولیس برای حضور در رختکن و نظارت بیشتر روی این دو تیم (برای جلوگیری از حواشی احتمالی) اصرار داشته و تلفنی این موضوع به درویش و آجورلو اعلام شده اما فقط یکی از این دو حاضر به این کار شده است!

گویا غیبت آجورلو در رختکن تیمش و عدم تمکین از دستور وزارت ورزش عامل اصلی این تصمیم غیرمنتظره بوده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha